Advertisement

Aykon TED Ankara Kolejliler - BCM Gravelines Dunkerque Maçının Ardından..

ULEB Eurocup J Grubu ikinci maçında temsilcimiz Aykon TED Ankara Kolejliler'in Fransız ekibi BCM Gravelines Dunkerque'yi Ankara'da 71-68 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından, her iki cepheden de mücadele ile ilgili değerlendirmeler geldi. 
      
Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Aykon TED Ankara Kolejliler'in deneyimli teknik adamı Ercüment Sunter, "Dört yenilgiden sonra galibiyet güzel" dedi.
      
Zor şartlarda basketbol oynadıklarını belirten Sunter, "Şimdiye kadar hiç ağlamadım ama Fenerbahçe Ülker maçı, otobüs ve uçak yolculuklarından sonra Roma'ya seyahat yaptık. 27 saat yol aldık. Sporcular 30 saat uykusuz kaldı. Federasyon ayarlarız diyor ancak sonuç yok. NBA'de dahi bu tempo yaşanmıyor. Euroleague takımları oynuyor ama onlar aktarmasız gidiyorlar. Bizim gittiğimiz yerlere uçak yok ve aktarma yapmak zorunda kalıyoruz. Grubumuz çok zorlu. Evde kaybedince şansımız kalmıyor. Sıradaki rakibimiz zor ama biz daha önce bunu başardık. Ligde çok kaliteli maçlar oynadık. Bizim için tecrübe oldu. Nereye gidersek gidelim seyirciye karşı oynuyoruz. Desteğe ihtiyacımız var. Bu kadar az seyirciye oynamayı hak etmiyoruz."

      
Gravelines Dunkerque Başantrenörü Christian Manschau da maç sonrasında yaptığı açıklamada, inanılmaz top kayıpları yaptıklarını ifade etti. Savunmada iyi bir performans göstermediklerini dile getiren Manschau, "İnanılmaz top kayıpları yaptık. Oyundan koptuğumuz dönemlerde geri dönüşlerde zorlandık. Rakibimizi kutluyorum. Yapacak bir şey yok, önümüze bakacağız" diye konuştu.
Aykon TED Ankara Kolejliler - BCM Gravelines Dunkerque Maçının Ardından.. Aykon TED Ankara Kolejliler - BCM Gravelines Dunkerque Maçının Ardından.. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 02:03 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.