Advertisement

Royal Halı Gaziantep'te İki Ayrılık

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Royal Halı Gaziantep'te, coach Jure Zdovc'un raporu doğrultusunda, beklenen verim alınamayan iki isim; Stanley Burrell ve Emre Bayav ile yollar ayrıldı.. 

Telgraf.net'ten Sedat Torun'un haberine göre, dün akşam saatlerinde yapılan antrenmana katılan Burrell, takım arkadaşlarıyla vedalaşırken, duygu dolu anlar yaşandı. Royal Halı Gaziantep Genel Menajeri Boray Dai de takıma vermiş oldukları emeklerden dolayı Stanley Burrell'e teşekkür etti.

30 yaşındaki ve 1.91 boyundaki Stanley Burrell, bu sezon Royal Halı Gaziantep formasıyla Beko Basketbol Ligi'nde 8, FIBA Eurochallenge Cup'ta ise 5 maçta görev yaptı. Ligde oynadığı maçlarda ortalama 19.5 dakika sahada kalan ABD'li skorer, bu maçlarda; 8.1 sayı, 2.4 ribaund ve 4.8 asist ortalaması yakalarken, FIBA Eurochallenge Cup'ta ise ortalama 22.8 dakika sahada kalarak; 9 sayı, 2.2 ribaund ve 3.4 asist ortalaması tutturmuştu.

26 yaşındaki ve 2.12 boyundaki Emre Bayav ise bu sezon Beko Basketbol Ligi'nde 8, FIBA Eurochallenge Cup'ta ise 4 maçta görev yaptı. Ligde oynadığı maçlarda ortalama 12.4 dakika sahada kalan Bayav, bu maçlarda; 3.6 sayı, 3.1 ribaund ve 1 asist ortalaması yakalarken, FIBA Eurochallenge Cup'ta ise ortalama 12 dakika sahada kalarak; 3 sayı ve 1.5 ribaund tutturmuştu.
Royal Halı Gaziantep'te İki Ayrılık Royal Halı Gaziantep'te İki Ayrılık Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 23:03 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.