Advertisement

Gasterra Flames: 65-66: G.Saray Café Crown (Sonu Güzel Bitti)

Eurocup E grubundaki ilk maçında Hollanda deplasmanında olan Galatasaray Café Crown, son çeyrekteki üstün performansı ile galibiyeti kopardı. İlk 20 dakikada ev sahibi takımın oyununu kabul ederek oynadık. Gasterra ilk çeyrekte 10'a çıkardığı farkı ikinci periyodun ortalarına 17'ye kadar çıkarsa da Galatasaray Café Crown farkı tek hanelere indirmeyi başardı.

Üçüncü çeyrekte Rancik ve Evren ile skor üreten temsilcimiz skoru eşitledi. Savunmada sertleşen takımımız hücumda sayı bulmakta epeyce zorlandı. Gasterra bulduğu üçlükle tekrar öne geçti ve yakaladığı ritimle avantajı sağladı. Son çeyrekte öncelikle savunmada etkili olan Galatasaray rakibinin kolay sayı bulmasına izin vermedi. Bu bölümde Caner ve Shumpert'ın skorları ile dengeyi sağlayan sarı - kırmızılılar son dakikaları nefes kesen mücadelede Shumpert'ın taktik faullerden doğan serbest atışları sayıya çevirmesiyle önemli bir galibiyet aldı.

Bu kadar zorlanacağımızı aklımın ucundan bile geçirmiyordum açıkçası ve galibiyeti alacağımızdan da kuşkuluydum. Çünkü sarı - kırmızılılar kalitesini sahaya gösteremedi, farkı açıp oyunu tutmayı başaramadı. Maç boyu Gasterra'nın istediği biçimde gitti oyun. Alışık olmadığımız bu tablo işimizin güçleşmesine ön ayak oldu haliyle. Rancik ve Shumpert iyi performans gösterdi. Taylor Rochestie'nin sadece 8 dakika sahada kalması ilginç bir anekdot. Uzunca süre kovaladığımız rakibi 40 dakika sonunda mağlup etmek elbette ki çok güzel, hele bir de deplasmanda. Ama Galatasaray Café Crown ilk maçında iyi sinyaller vermedi, en azından taraftarlarını tatmin edecek bir oyun sergileyemedi.

GASTERRA FLAMES (65): Henry Bekkering 4 (1 ribaund-1 asist), Aron Roije 3 (3 ribaund), Jason Ellis 5 (11 ribaund-1 asist), Jason Dourisseau 9 (5 ribaund-2 asist), Matthew Otten 5 (1 ribaund-1 asist), Stephen Ross 15 (7 ribaund), John Turek 5 (1 ribaund-1 asist), Matt Haryasz 12 (7 ribaund-3 asist), Matthew Bauscher 7 (5 ribaund-8 asist).

GALATASARAY CAFE CROWN (66): Joshua Shipp 10 (3 ribaund), Hüseyin Köksal, Caner Topaloğlu 6 (2 ribaund-2 asist), Preston Shumpert 15 (2 ribaund-1 asist), Taylor Rochestie (1 ribaund), Tutku Açık 3 (3 ribaund-5 asist), Luksa Andric 8 (1 ribaund), Radoslav Rancik 16 (7 ribaund-1 asist), Haluk Yıldırım (2 ribaund), Evren Büker 2 (5 ribaund-2 asist), Ermal Kurtoğlu 6 (2 ribaund-1 asist).

1. PERİYOT: 22-11
2. PERİYOT: 21-23
3. PERİYOT: 9-10
4. PERİYOT: 13-22
Gasterra Flames: 65-66: G.Saray Café Crown (Sonu Güzel Bitti) Gasterra Flames: 65-66: G.Saray Café Crown (Sonu Güzel Bitti) Reviewed by Adsız on 00:18 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.