Advertisement

Beşiktaş Cola Turka: 94-85: M.P.Trabzonspor (Beşiktaş Iverson'la İlk Kez Kanatlandı)

Allen Iverson ile 3 maçı da kaybeden Beşiktaş Cola Turka, Akatlar'da ligin formsuz takımlarından Medical Park Trabzonspor'u yendi. Allen Iverson ilk yarıda 12 sayı - 8 asist - 1 top çalma olmak üzere toplamda 14 sayı - 8 asist - 3 ribaund - 1 top çalma ile mücadele etti. Maç boyunca savunmaların yeterli sertlikte olmadığı iki takımın da öne geçip kazanma yolunda ciddi adımlar atabileceği süreçler vardı, bunu iyi kullanan taraf ev sahibi ekip oldu. Siyah beyazlı ekipte Likholitov 20 sayı - 8 ribaund, Mire Chatman 19 sayı - 6 asist - 3 ribaund ile etkili performans sergilediler ki Chatman kaydettiği 19 sayının 16'sını ikinci yarıda kaydederek sonuca tesir etti. İlk yarıda Iverson'ın gölgesinde kalsa da maçın sonunu iyi getirdi tecrübeli guard.

Bıyıktay'ın Iverson'ı sahada ne kadar tutacağı merak ediliyordu ve ilk 26,5 dakika kenara gelmeden oynadı yıldız oyuncu. Oynadığı esnada sayı ve asistleriyle geçen maçlara göre çok daha iyi durumda olduğu görüldü. Trabzonspor'da da ciddi gelişmeler var. Özellikle yeni gelen Vladislav Dragojlovic 18 sayı - 12 ribaundla süper bir başlangıç yaptı. 5 faul problemine erkenden girmeseydi ve son çeyrekte oyunda olabilseydi sonuç farklı da olabilirdi bence. Michael Wright, Aleksandar Rasic ve Ersin Görkem de iyi oynadılar bugün. Karadeniz ekibi 6 haftadır yaşadığı sayı bulma sorununu bugün halletti fakat savunmada gedikler verdi. Ribaundlarda rakibine ciddi üstünlük kurmasına rağmen eve elleri boş dönüyorlar.
Beşiktaş Cola Turka: 94-85: M.P.Trabzonspor (Beşiktaş Iverson'la İlk Kez Kanatlandı) Beşiktaş Cola Turka: 94-85: M.P.Trabzonspor (Beşiktaş Iverson'la İlk Kez Kanatlandı) Reviewed by Adsız on 16:54 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.