Advertisement

Türk Telekom: 69-97: G.Saray Café Crown (Olmuyorsa Zorlamayacaksın)

7.haftanın açılış maçında Türk Telekom sahasında Galatasaray Café Crown ile karşılaştı. Yine bilindik Telekom performansı devam etti ve sonuç: 28 sayılık fark. Daha önce de demiştim Telekom'un maçlarında hiçbir şey yazasım gelmiyor diye, hala da düşüncemin arkasındayım. Ne bir set, ne bir düzen, ne bir kurgudan eser vardı Telekom'da. Kim kimi savunuyor belli değildi. Geriye koşularda ise kaplumbağa hızında idi mavi - beyazlılar. İlk çeyrekte gelen 8-20'lik skorla maçın bittiğini anlamıştım zaten. Haftalardır göz göre göre kötü giden Telekom'u değiştirmek için hiç bir çaba sarfetmeyen, her maçında 80-90 sayı yiyip de "Bizim problemimiz savunmada değil hücumda." açıklamalarını rahatlıkla yapabilen Faruk Akagün'e; hadi onu geçtim Akagün'e kimsenin hesap sormaması acı, tarifsiz, berbat bir durum. Koskoca Telekom takımının geldiği halleri görüyoruz işte. Zıttırık İsveç takımını bile yenemedi şu kadro.

BURSA'DA DA BENZER OLAYLAR YAŞANMIŞTI
Oyuncular mutsuz, taraftar desen zaten dolmuş vaziyette ki bugün Faruk Akagün'e ana avrat kaydılar. Ankaragücü taraftarları olduğu söyleniyor ki gayet normal. Verin bedava biletleri bağırsınlar, futbol seyircisi basketbol salonunda en fazla küfredebilir zaten. 2 sene önce Kepez'in Bursa'da son hafta galibiyetiyle ligde kaldığı maçta Kepezli yöneticilerin Texas'a belirli bir ücret karşılığında lehlerine tezahürat yaptırması gibi bu da.

Tekrar başa dönelim şimdi. Hadi 62 yaşındaki Akagün'ü getirdin başa, niçin x £ tazminat koydurtuyorsun. Rakamı vermeyeceğim ama dudak uçuklatıcı bir rakam ve büyük ihtimalle de haftalardır bu tazminat yüzünden gönderemiyorlar Akagün'ü. Ortada Ergin Ataman iddiaları da dolaşıyor tabii bir yandan.

Oyuncusunun mutsuz, taraftarının mutsuz, koçunun yetersiz olduğu bir takımdan daha ne medet umulabilir ki? Evet eleşritiyoruz ama bakın ne kadar haklı nedenlerimiz var. Bu camiadan yürekli ve dürüst insanlarla yaptığımız sohbetlerde de benimle aynı fikirde olanlar var. Becirovic'in, Wesson'ın, Schaffartzik'in olduğu bir kadro her maç 15-30 sayı arası fark yememeli. Kim veriyor bu hakkı size? Bütçe var, destek var, Avrupa kupalarında varsınız.

Faruk Hoca maç sonrası dobra dobra konuşmuş: " Ben bakan torpili ile gelmedim. Cuma namazında iş bağlamadım. Bağıranlar para ile tutulmuş insanlar. Yönetimin kararı neyse saygı duyarım, kimseden çekinmem, korkmam. Ayrılmamı istiyorlarsa sözleşmemdeki şartları yerine getirsinler. İstifa etmeyeceğim."

TÜRK TELEKOM (69): Ray Wesson 9 (3 ribaund), Heiko Schaffartzik 2 (1 ribaund-1 asist), Ümit Türkoğlu 11 (7 ribaund–2 asist), Sani Becirovic 18 (5 ribaund-3 asist), Rasim Başak 3 (2 ribaund), Mehmet Yağmur 10 (5 asist), Adem Ören 3 (2 ribaund), Yunus Çankaya 10 (3 ribaund-2 asist), Ceyhun Altay 3 (2 ribaund), Joseph Gaffney, Gregory Stiemsma (3 ribaund)

GALATASARAY CAFE CROWN (97): Joshua Shipp 6 (1 ribaund), Melih Mahmutoğlu 13 (1 ribaund-1 asist), Göksenin Köksa, Caner Topaloğlu 12 (4 ribaund-1 asist), Preston Shumpert 18 (7 ribaund-4 asist), Taylor Rocheste 6 (3 ribaund-2 asist), Tutku Açık 5 (3 ribaund-7 asist), Luksa Andric 8 (2 ribaund), Radoslav Rancik 13 (9 ribaund-3 asist), Evren Büker (4 ribaund-3 asist), Ermal Kurtoğlu 16 (6 ribaund-1 asist),

1. PERİYOT: 8-20
2. PERİYOT: 15-29
3. PERİYOT: 26-26
4. PERİYOT: 20-22
Türk Telekom: 69-97: G.Saray Café Crown (Olmuyorsa Zorlamayacaksın) Türk Telekom: 69-97: G.Saray Café Crown (Olmuyorsa Zorlamayacaksın) Reviewed by Adsız on 20:35 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.