Advertisement

Goettingen - Beşiktaş Maçı Tekrarlanıyor

ULEB Euro Cup B Grubunda mücadele eden temsilcimiz Beşiktaş Cola Turka'nın 23 Kasım'da deplasmanda oynadığı BG Goettingen maçının sonucuna yapmış olduğu itiraz Euro Cup yetkilileri tarafından haklı görüldü ve karşılaşmanın tekrar oynanmasına karar verildi..

Yaşananları daha önce sizlerle paylaşmıştım ama kısaca yeniden değinmekte fayda var. Temsilcimiz oyunun son bölümünde yediği basketten sonra mola aldıktan sonra masa hakemleri hatalı bir kararla Siyah-Beyazlıların hücum süresini 14 saniyeye indirmiş, bununla birlikte 10.1 saniye kala temsilcimizin hücumu devam ederken maç saati yaklaşık 2-3 saniye durdurulmuştu. Kalan sürede BG Goettingen'in attığı baskete uzun süre itiraz gelse de masa hakemleri görmezden gelerek maç noktalanmıştı..

Beşiktaş Kulübü yetkililerinin maç sonrası yaptığı resmi itiraz, maç görüntüleri ile birlikte ULEB Euro Cup yetkilileri tarafından incelendi ve karşılaşmanın tekrar oynanmasına karar verildi. Tekrar müsabakasının ne zaman oynanacağı ise yaklaşık 10 gün içerisinde Euro Cup tarafından açıklanacak.. Beşiktaş resmi sitesi de haberi duyurdu.
Goettingen - Beşiktaş Maçı Tekrarlanıyor Goettingen - Beşiktaş Maçı Tekrarlanıyor Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 19:15 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.