Advertisement

Yiğitsoy: “Bu Sezon Ligde Kalmanın Anlamı Çok Daha Büyük”

Beko Basketbol Ligi'nde nispeten sıkıntılı bir sezon geçirmesine rağmen ligde kalmayı başaran Olin Edirne'de, genel menajer Serdar Yiğitsoy, yazılı bir açıklama yaparak ligde kalmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti ve bu başarının mimarları olarak başta koç Cem Akdağ olmak üzere tüm teknik heyet ve oyunculara teşekkür etti.. 

Yiğitsoy’un yayınladığı açıklaması şöyle;

“Geçtiğimiz sezon sonu yaşadığımız bazı gelişmeler nedeniyle sezona oldukça dezavantajlı bir biçimde başlamıştık. Hocamız Cem Akdağ ile anlaştığımızda transfer sezonunun kapanmasına sadece 15 gün vardı ve bu süre içinde yeni sezonda mücadele edecek yeni takımımızı oluşturduk. Yeni hocamız Cem Akdağ ile birlikte yeni sezonda hedefimiz takımımızı Beko Basketbol Ligi’nde tutabilmekti. Çok sıkıntılı geçen bir sezonun ardından ligde kalıp önümüzdeki sezonda 5.kez Beko Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olmamızdan dolayı çok mutluyuz.

Diğer takımlar 6-7 yabancı, devşirme oyuncular ve oldukça geniş Türk oyuncu rotasyonu ile mücadele ederken biz sadece 3 yabancı ve az sayıda tecrübeli yerli oyuncu ile mücadele ettik. Diğer tüm rakiplerimiz sezon içinde kadrolarına takviye yaparken biz bunu gerçekleştiremedik. Bütün bunların tek nedeni bütçemizin oldukça mütevazı bir seviyede olmasıydı. Bu şartlarda ve rakiplerimizden oldukça dezavantajlı bir ortamda ligi 8 galibiyet alarak tamamlamamız ve kalmamız, çok zor koşullar altında görevi kabul eden hocamız Sayın Cem Akdağ, teknik heyet ve kadromuzda yer alan tüm basketbolcu kardeşlerimizin başarısıdır. Hepsine canı gönülden, tek tek teşekkür ediyoruz. Hepsi, takımımızı Beko Basketbol Ligi’nde tutarak çok büyük bir başarıya imza atmışlardır.

Bilindiği gibi geçtiğimiz iki sezonda 8’er galibiyet alarak ligde kalmıştık. Ama bu sezon alınan 8 galibiyetin ve ligde kalabilmenin önemi çok daha büyüktür. Çünkü geçtiğimiz 2 sezon takımımıza sürekli takviyeler yapmış ve daha fazla yabancı oyuncuyla oynamıştık. Ayrıca bu sezon kurduğumuz takım şube sorumlumuz Mehmet Kıskaç, ben ve hocamız Cem Akdağ’ın kararları doğrultusunda geçtiğimiz sezonların yarı bütçesine oluşturulmuştur. Bu yüzden de bu sezon ligde kalmamızın anlamı daha büyüktür.

Bu sezon, özellikle hocamız Cem Akdağ’ın sayesinde, son birkaç sezondur basketbola küsen, basketboldan soğuyan taraftarlarımız tekrar basketbola kazanıldı, onlar tekrar salona çekildi. Çok zor bir sezonda, en kötü günlerde, aldığımız seri mağlubiyetlere rağmen taraftarlarımız hep takımımızın yanında durdu, destek oldu, küsmedi. Kulüp olarak onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. İyi ki varsınız !

Çok zor geçen bir sezonun ardından, çok anlamlı bir şekilde ligde kalmanın sevincini yaşarken şimdi çalışmalarımızı yeni sezon için yönlendireceğiz ve önümüzdeki sezonun programını yapacağız.

Hep birlikte daha başarılı, daha rahat bir sezon geçirmemiz dileğimle bir kez daha başta ana sponsorumuz ve onursal başkanımız Sayın M.Edip Ağaoğulları’na, başkanımız Sayın Vedat Kumuşoğlu ve tüm yönetim kurulu üyelerine, değerli hocamız Cem Akdağ’a, teknik heyete, tüm oyuncularımıza ve tüm taraftarlarımıza teşekkür ederim.”


İçerik: OlinEdirneBasket.com
Yiğitsoy: “Bu Sezon Ligde Kalmanın Anlamı Çok Daha Büyük” Yiğitsoy: “Bu Sezon Ligde Kalmanın Anlamı Çok Daha Büyük” Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 19:29 Rating: 5

1 yorum:

Krasic dedi ki...

Bu sene Olin Edirneye yakışmayacak mağlubiyetler alındı. Galibiyetler ise karşı takımların hep sıkıntılı dönemlerinde alındı o yüzden bu konuda çok şanslısınız umarım seneye staffi olan bir takım ve bu klube yakışır bir antrenör alınır

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.