Advertisement

Pınar Karşıyaka İçin 'Yeni Bir Başlangıç"

Beko Basketbol Ligi play-off yarı finalinde Fenerbahçe Ülker'e elenen Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, "Tüm çabamıza ve inancımıza rağmen nefesimiz yetmedi" dedi.

Sezonu Spor Toto Türkiye Kupası zaferiyle taçlandıran Kaf Kaf'ın genç teknik adamı Sarıca, yaptığı açıklamada, ilkleri yaşadıkları ve Türkiye Kupası'nın kazandıkları harika bir sezonu dün gece noktaladıklarını belirterek, şunları kaydetti: "Tüm çabamıza ve inancımıza rağmen nefesimiz yetmedi. Fazlasını istedik ama karşımızda çok formda ve kararlı bir takım vardı. Fenerbahçe Ülker Ülker bizden daha iyiydi ve hak ettiler, onları da tebrik ediyoruz. Bu muhteşem sezon için başta oyuncularıma, teknik ve idari kadromuza, şube başkanımız nezdinde tüm yönetimimize teşekkür etmek istiyorum. Her geçen gün heyecanını ve desteğini arttıran sponsorumuz Pınar'a ve de bu takımın ve semtin sevdalısı taraftarımıza da ayrıca minnettarız."

Pınar Karşıyaka'nın basketbol şube sorumlusu Tamer Ustaoğlu, "Bu sezona 'yeni bir başlangıç' demek istiyorum" dedi. Ustaoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon her kulvarda başarılı bir yıl geçirdiklerini, tarihi bir sezonda basketbol şubesine başkanlık yaptığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Bu sezon emeği geçen herkese teşekkür eden Ustaoğlu, şöyle konuştu:"Birçok insan bu sezona bir isim koyarken 'tarihi' bir sezon 'inanılmaz' bir sezon diye niteliyor. Bense bu sezona 'yeni bir başlangıç' demek istiyorum. Bu Pınar Karşıyaka'nın her sezon en az bir kupa alacağı sezonların başlangıç yılı olmasını diliyorum. Camiaya, özellikle tüm sezon bizi destekleyen taraftarımıza, özellikle Anadolu Efes'le oynadığı play-off çeyrek final ve Türkiye Kupası finallerinde bize destek olan taraftarımıza teşekkür ediyorum."

Karşıyaka Spor Kulübü'nde dün yapılan genel kurulda, yönetim kurulunda aday olmayan Tamer Ustaoğlu'nun yerine yeni dönemde basketbol şubesinin başına Turgay Büyükkarcı'nın geçmesi bekleniyor.


TBF
Pınar Karşıyaka İçin 'Yeni Bir Başlangıç" Pınar Karşıyaka İçin 'Yeni Bir Başlangıç" Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:19 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.