Advertisement

Ustaoğlu: "Ufuk Sarıca İle Yola Devam"

Beko Basketbol Ligi'nde normal sezonun son maçında çarşamba günü deplasmanda Aykon TED Ankara Kolejliler'le karşılaşacak Pınar Karşıyaka'nın basketbol şube sorumlusu Tamer Ustaoğlu,  sezonu en iyi şekilde tamamlamak istediklerini söyledi.

Ustaoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, normal sezonu çarşamba günü oynayacakları Aykon TED Ankara Kolejliler maçıyla tamamlayacaklarını söyledi. Play-off ilk turunda Anadolu Efes veya Galatasaray Liv Hospital ile eşleşeceklerini hatırlatan Ustaoğlu, şöyle konuştu: "Beşiktaş İntegral Forex'in lider Banvit'le oynayacağı maç ve bizim Başkent deplasmanındaki mücadelemiz sıralamamızı belli edecek. Ligde normal sezonu en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz. Bu sezon Türkiye Kupası'nda mutlu sona ulaştıktan sonra ilk kez mücadele ettiğimiz ULEB Avrupa Kupası'nda da başarılı sayabileceğimiz bir sezon geçirdik. Play-off'ta da öncelikle ilk turu geçmek. Bunun başarabildiğimiz takdirde finale kadar gidebileceğimize inanıyorum."

Ustaoğlu, Pınar Karşıyaka'nın tarihinin en başarılı sezonlarından birini geçirdiğini belirterek, "Son günlerde Ufuk Sarıca ile yollarımızın ayrılacağına dair haberler var. Ufuk Sarıca ile yollarımızın ayrılması söz konusu değil. Kendisiyle devam eden bir kontratımız var. Ufuk Sarıca'nın yerine geçeceği bildirilen isimlerin yer aldığı haberlerin hiçbirinin gerçekle ilgisi olmadığını belirtmek isterim" diye konuştu.
Ustaoğlu: "Ufuk Sarıca İle Yola Devam" Ustaoğlu: "Ufuk Sarıca İle Yola Devam" Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 19:48 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.