Advertisement

Trabzonspor Medical Park, Hakan Demir ile Devam..

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Trabzonspor Medical Park, baş antrenörü Hakan Demir ile 1 yıllık sözleşme yeniledi. Bu sezonun 4. haftası öncesinde takıma katılan ve bordo-mavili ekibin başında çıktığı 27 lig maçında 13 galibiyet elde eden Demir, takımını play-off'a taşıyamasa da dokuzuncu sırada yer alarak hem ligde tutmayı başarmış hem de play-off yarışını son haftalara kadar sürdürmüştü..

Trabzon ekibinin Başkanı Abiş Hopikoğlu ve Genel Menajer Nihat Mala'yla İstanbul'daki WOW Hotel'de bir araya gelen Hakan Demir, kendisini bir sezon daha bordo-mavili renklere bağlayan imzayı attı. Başkan Hopikoğlu, çok büyük sıkıntılara ve şanssızlıklara rağmen başarılı bir sezon geçirdiklerini belirterek; "Emekleme dönemi olarak gördüğümüz geçen sezonun ardından bu yıl çıtayı biraz daha yükseğe koyacağız. Trabzonspor Medical Park'ın 2014-2015 sezonundaki net hedefi play-off olacak. Bu nedenle geçtiğimiz sezon başarılı bir çizgi yakalayan Hakan Demir'le yola devam etmeyi uygun gördük. İstikrarlı bir çizgide ilerleyeceğiz" dedi.

Hopikoğlu, Trabzonspor Medical Park'ın, Genel Menajer Nihat Mala idaresindeki profesyonel ekibine çok güvendiklerini de ekleyerek, "Ekibimize gereken yetkiyi verdik. Hedeflenen başarıyı yakalayacak bir kadronun kurulması için kollar sıvandı. Transferler için antrenörümüz Hakan Demir'in raporları doğrultusunda gereken adımlar, sabırlı bir politikayla atılacak. Trabzonspor Medical Park gelecek yıl tüm Trabzonluları mutlu eden, basketbolseverlerin hepsinin de beğenerek izleyeceği bir takım olacak" diye konuştu. 


İçerik: Trabzonsporbasket.com

Trabzonspor Medical Park, Hakan Demir ile Devam.. Trabzonspor Medical Park, Hakan Demir ile Devam.. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:16 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.