Advertisement

Kandemir, Transfer Gündemini Değerlendirdi

Beko Basketbol Ligi'ne çeyrek finalde veda eden Beşiktaş Integral Forex'in baş antrenörü Ahmet Kandemir, gelecek sezon yapılanmasıyla ilgili açıklamalar yaptı. 

BJK TV’de yayınlanan ve Şansın Tokyay ile Can İşbakan’ın hazırladığı Basketbolsever’e bağlanan Kandemir şu açıklamaları yaptı:

"Önemli iki kulvarda oynadık. Kadromuzun kuvveti ve genişliği açısından iki kulvarda zorlandığımızı söyleyebilirim, bu sebepten lige sakatlıklarla beraber iyi başlamadık. Tek oyuncunun kaldığı ve tüm kadronun değiştiği bir sene oldu. Bizim insanlarımızda şöyle bir beklenti oluyor, hemen takımın oturmasını ve sonuç almasını bekliyorlar. Bu bir süreçtir ve bizim yaşadığımız sakatlıklar bu sürecin uzamasına neden oldu.

İlk devre iyi bir tablo çizdiğimizi söyleyemem. Play off’a kalamayacağımız, kötü bir sezon geçireceğimiz yönünde bir kanı oluştu kamuoyunda. İkinci devre takım oturduktan sonra bu sefer de şampiyon adayı göstermeye başladılar. Sonuçlara endeksli olarak insanların düşünceleri çok çabuk değişebiliyor.

Son Galatasaray serisinde çok iyi performans gösterdiğimizi düşünüyorum. İlk maçı kazandık, ikinci maçıysa son topa kadar iki takım da kazanabilirdi, şans biraz daha bizden yana olsaydı bu turu geçip belki de finale adımızı yazdıracaktık. Sezonun son döneminde gösterdiğimiz performansla bu şekilde elenmemiz biraz üzücü oldu açıkçası.

Önümüzdeki sezon kadromuzun belli bir yapısını korumak istiyoruz ve bunun için de çalışacağız. Geçen seneki eksik taraflarımızın üzerine gideceğiz. Özellikle çember altında çok kuvvetli bir takım olamadık hem hücum hem savunma olarak. Bu sene burayı kuvvetlendirecek bir takım kurma düşüncesindeyiz.

Broekhoff ile devam eden kontratımız var. Lofton ile de kontratımızı uzatmak için çaba gösterdik, kendisi de kalmak istiyor ancak şu anda prensip olarak anlaştık imza atmadık, en kısa zamanda imza atacağımızı düşünüyorum çünkü Lofton burda mutlu ve takımın önemli bir parçası. Bu iki oyuncuyu kadroda tutmak bizim açımızdan yabancı kadromuzu kuvvetlendirmiş olacak.

İçeriyi kuvvetlendirmek istiyoruz içeriye  iyi oyuncular alacağız, iyi bir de playmaker alacağız.

Caner ile de prensip olarak bir görüşme yaptık. Mevcut Türk oyuncuların yanına da yeteneği olan, patlamaya hazır, üstüne koyabilecek oyuncularla da Türk oyuncu kadromuzu kuvvetlendirmeyi düşünüyoruz."


İçerik: Basketdergisi.com
Kandemir, Transfer Gündemini Değerlendirdi Kandemir, Transfer Gündemini Değerlendirdi Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 22:43 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.