Advertisement

Kaf Kaf'tan İddialara Yanıt Geldi

Pınar Karşıyaka, Beko Basketbol Ligi'nin son haftasında Aykon TED Ankara Kolejliler'e deplasmanda 99-64 yenildiği karşılaşma sonrasında bazı kesimler tarafından yapılan "bilerek yenildi" suçlamalarına karşılık bir açıklama yayınladı. Bilindiği gibi Kaf Kaf son maçı kazansaydı, Beşiktaş İntegral Forex'in Banvit'e mağlup olması halinde Galatasaray Liv Hospital ile eşleşecekti..

Pınar Karşıyaka tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

"Aykon TED Kolejliler maçı ile tamamlamış olduğumuz Beko Basketbol Ligi normal sezonuna ilişkin dün ve bugün basına yansıyan bir kısım haberler gerçeği yansıtmamakla birlikte yüz yılı devirmiş bir kulübü töhmet altında bırakmaktadır. Play-Off'ların hemen öncesinde, sezonu bitirdiği yer belli olan bir takıma karşı oynadığınız müsabakada oyuncuların konsantrasyonunu belli bir seviyede tutmak kolay olmamakla birlikte, normal kadronuzdan eksik mücadele ettiğiniz, oyuncularında bu önemli periyot öncesi kendilerini koruma istekleri doğal karşılanabilecek bir durumdur.

Ancak sezonun geneli düşünüldüğünde Pınar Karşıyaka'nın sezonun son maçı da olsa böyle bir farkla kaybetmiş olması kabul edilemez. Bu şekilde kaybedilmiş bir maçın ardından ise çok değil, birkaç yıl önce asılsız iddialar ile zan altında bırakılmış bir kişiden, bu tarz bir açıklama duymuş olmak bizi oldukça üzmüştür.

Kaldı ki kalitesinden ve zorluğundan her yerde bahsedilen Beko Basketbol Ligi' ne şampiyonluk parolası ile başlamış milyon dolarlık bütçelere sahip hiçbir takım kasten tercih sebebi yapılamaz.

Bu noktadan itibaren de, Play-Off'da yoluna devam eden tüm takımlara başarılar diler, ligden düşen Aliağa Petkim ve Mersin B.Ş.B takımlarını da en kısa sürede tekrar Beko Basketbol Ligi'nde görebilmeyi arzu ederiz.

Spor Kamuoyuna saygılarımızla,

Karşıyaka Spor Kulübü
Basketbol Şube Yönetimi"
Kaf Kaf'tan İddialara Yanıt Geldi Kaf Kaf'tan İddialara Yanıt Geldi Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:07 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.