Advertisement

Furkan Aldemir, Galatasaray Liv Hospital ile Devam

Galatasaray Liv Hospital, genç pivotu Furkan Aldemir ile 3 yıllık anlaşma sağladı. 23 yaşındaki ve 2.07 boyundaki Aldemir'in ismi bir süre Fenerbahçe Ülker ile de anılmıştı. 

İlk olarak Sportando sitesinin verdiği habere göre Sarı-Kırmızılılar, Furkan Aldemir ile yıllık 1.3 Milyon Euro'dan 3 yıllık anlaşma sağladı. BeoBasket menajeri Misko Raznatovic'in de daha sonra onayladığı bilgide, oyuncunun NBA'de haklarını elinde tutan Philadelphia 76ers'ın isteğine rağmen Aldemir'in Galatasaray'da kalmayı tercih ettiği açıklandı.

Bu sezon Sarı-Kırmızılı formayla bu bölüme kadar ligde 33, Turkish Airlines Euroleague'de ise 22 maça çıkan Furkan Aldemir, ligde oynadığı maçlarda ortalama 18.8 dakika sahada kalarak; 6 sayı ve 6.6 ribaund ortalaması yakalarken, Euroleague'de oynadığı maçlarda ise 17 dakika sahada kalarak; 5.4 sayı ve 6.4 ribaund ortalamaları tutturmuştu.

Furkan Aldemir, Galatasaray Liv Hospital ile Devam Furkan Aldemir, Galatasaray Liv Hospital ile Devam Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 20:11 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.