Advertisement

Uşak Sportif'te Başkan Sağıroğlu İstifa Etti

Tarihinde ilk kez mücadele ettiği Beko Basketbol Ligi'ni yedinci sırada bitirerek Play-Off çeyrek finalinde Fenerbahçe Ülker ile eşleşen Uşak Sportif'te başkan Serdar Sağıroğlu, işlerinin yoğunluğunu nedeniyle başkanlık görevinden istifa ettiğini açıkladı..

Sağıroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 10 ay önce başladığı kulüp başkanlığı görevinden yoğun iş temposu nedeniyle istifa ettiğini bildirdi. Uşak Sportif'in Beko Basketbol Ligi'nde ilk yılında başarılı bir sezon geçirdiğini, Play-Off hedefine ulaştığını ve takımın Avrupa'da mücadele edeceğini belirten Sağıroğlu, "başarının devam etmesi için yoğun işleri nedeniyle görevinden ayrılmak zorunda kaldığını" belirtti.

Sağıroğlu, "Görevim süresince desteklerinden dolayı tüm yönetimimdeki arkadaşlarıma, teknik ekibimize ve oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Kararımı kulübümüz için daha iyi olacağını düşündüğümden dolayı vermiş bulunmaktayım. Yerime devam edecek arkadaşlarımızın bu çıtayı daha da yükselteceğinden şüphem yok. Herkes için hayırlı olsun," ifadelerini kullandı.

Bu arada Sağıroğlu'nun istifasının ardından kulüp yönetim kurulu üyelerinden Cüneyt Uzcan ve Soydan Varol'un da görevlerinden istifa ettiği, başkanlık görevini vekaleten yönetim kurulu üyesi Arif Akçakaya'nın yürüteceği öğrenildi.
Uşak Sportif'te Başkan Sağıroğlu İstifa Etti Uşak Sportif'te Başkan Sağıroğlu İstifa Etti Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 19:53 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.