Advertisement

Taştimur: "Derece Kaygımız Yok"

Aydem Pamukkale Üniversitesi'nde deneyimli baş antrenör Gökhan Taştimur, lig sıralamasında derece kaygıları bulunmadığını söyledi.

TB2L’de 15. hafta maçında konuk olduğu Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni 73-66 yenerek, deplasmandaki ilk galibiyetini kazanan Aydem Pamukkale Üniversitesi'nde baş antrenör Gökhan Taştimur, lig sıralamasında derece kaygıları bulunmadığını söyledi. Deneyimli teknik adam, ''Tabii deplasmanda kazanmamız her şeyden önce çok önemli. İlk deplasman galibiyetimiz olması da sevindirici ama dediğim gibi daha önceki dönemlerde olduğu gibi basketbolumuzu zaman içinde oturtacağız. Bizim lig sıralamasında derece gibi bir kaygımız yok. Hangi pozisyonda bitirirsek bitirelim, bizim için önemli olan Play-Off'la gerçek ligin başlayacak olması,'' şeklinde görüş bildirdi.

Kendisini memnun eden özel bir etkenin de programlarının doğru şekilde yürümesi olduğunu kaydeden baş antrenör Gökhan Taştimur, bu konuda şunları kaydetti: ''Sonuçta beş hafta önce ligde en az sayı yiyen takımları arasında 11., 12. sıradaydık. Şimdi üçüncülüğe oturmuş durumdayız. Dört, beş hafta sonra en az sayı yiyen takım olmak istiyoruz. Bu benim için ciddi bir özelliktir.”

Yeni transfer ettikleri pivotları Hasan Rizvic'in savunmada özellikle çok büyük katkı sağladığını vurgulayan Taştimur, ''Hücum organizasyonlarına iyice alıştığı zaman kendisi çok daha verimli bir hale gelecek. Bu arada Polat'ın geldiğinden beri koyduğu katkı çok önemli ve giderek onun performansı  da artacak. Benim kulüple geç anlaşmam ve Ağustos'un 15'inden sonra transfere başlamamız bizi kadro konusunda zorladı. Şu anda kadromuza 1 veya 2 oyuncu daha ilave edip, yolumuza devam edeceğiz. Ben her şeyin yolunda olduğu söylüyordum ve hep de yolunda olacak. Bizim için her şeyin başında ilk 8 takım içinde yer almak geliyor. Bunun için de daha iyi olmak için çaba gösteriyoruz,'' dedi.
Taştimur: "Derece Kaygımız Yok" Taştimur: "Derece Kaygımız Yok" Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:17 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.