Advertisement

Anadolu Efes, Hedefe Kilitlendi

Turkish Airlines Euroleague B Grubu'ndaki temsilcimiz Anadolu Efes, sezonun en zorlu ve kritik maçına yarın çıkacak. Lacivert-beyazlılar, B Grubu son maçında namağlup grup lideri Real Madrid ile yarın İstanbul'da karşılaşacak. Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak.

Anadolu Efes Genel Menajeri Engin Özerhun, Real Madrid ile sezonun en önemli maçına çıkacaklarını belirterek, "Galibiyetimiz halinde hiç hesap yapmadan Top 16’nın kapısından gireceğiz. Aksi takdirde bir takım averaj hesapları söz konusu olacak. Bu hesaplara gerek kalmadan Top 16’ya yükselmek arzusundayız. İnanıyorum ki seyircimiz bizi yalnız bırakmayacak ve muhteşem bir galibiyet gecesi yaşayacağız" ifadelerini kullandı.

Antrenör Oktay Mahmuti, Real Madrid ile yarın yapacakları THY Avrupa Ligi B Grubu son maçını kazanıp, diğer karşılaşmaların sonucuna bakmadan Top 16'ya kalmak istediklerini belirterek, "Real Madrid karşılaşması Top 16 yolunda son şansımız. Bu karşılaşmadan mutlak galibiyet ile ayrılarak bir üst tura yükselmek amacındayız. Başka takımların alacağı sonuçlara göre hesap yapmadan kendi kaderimizi kendimiz tayin etmek istiyoruz" dedi. Avrupa arenasında son yılların en kritik maçlarından birine çıkacaklarını kaydeden Mahmuti, "Taraftarımız ile birlikte yılın son Avrupa Ligi maçında zafer yaşamak istiyoruz" diyerek sözlerini noktaladı. 

Anadolu Efes'in milli oyuncusu Doğuş Balbay ise "Mutlak kazanmamız gereken bir maç. Diğer takımların oynayacağı maçların sonucuna göre değil, kendi alacağımız sonuca göre Top 16’ya yükselmek istiyoruz. Önceki sezonlarda Real Madrid’i evimizde yenmiştik, bu sezon da bunu tekrarlayarak bir üst tura adım atmak hedefindeyiz" diye konuştu.


A.A
Anadolu Efes, Hedefe Kilitlendi Anadolu Efes, Hedefe Kilitlendi Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:34 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.