Advertisement

Cengiz Karadağ, Görevi Bıraktı.

Bu sezon yeniden yükseldiği Beko Basketbol Ligi'ne istediği başlangıcı yapamayan, Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nde deneyimli başantrenör Cengiz Karadağ, görevinden istifa ettiğini açıkladı..

Sezon başında Spor Toto Türkiye Kupası'nda oynadığı üç maçı da kaybederek kupaya havlu atan Konya ekibi, Beko Basketbol Ligi'nin ilk 11 haftasında ise 3 galibiyet alarak alt sıralardan kurtulamamıştı.

Cengiz Karadağ'ın istifa kararı ile ilgili yayınladığı açıklama şu şekilde; "Sezon başından beri görev yaptığım Torku Konya Selçuk Üniversitesi basketbol takımı baş antrenörlüğünden, takımın bir enerji değişikliğine ve daha iyi olması için üzerime düşeni yapmak adına istifa etmiş bulunmaktayım. Konya halkına, başkanımız ve yönetim kuruluma mesai arkadaşlarıma bana gösterdikleri yakınlık ve destek için teşekkür eder, geleceğin herkes için daha hayırlı olmasını dilerim. Saygılarımla"

Torku Konya Selçuk Üniversitesi Başkan Yardımcısı Kerem Öten ise Karadağ'ın istifasının ardından durum değerlendirmesi yaptıklarını ve talebini olumlu karşıladıklarını bildirdi. Yeni antrenör arayışlarına hemen başlayacaklarını dile getiren Öten, "Cumartesi günü sahamızda oynayacağımız son derece kritik bir maç var. Bu maça kadar yeni bir antrenör ile anlaşarak yolumuza devam edeceğiz. Kafamızda birkaç aday var. Hiç vakit kaybetmeden görüşmelere başlayacağız" diye konuştu.
Cengiz Karadağ, Görevi Bıraktı. Cengiz Karadağ, Görevi Bıraktı. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:06 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.