Advertisement

Olin Edirne - Tofaş Maçının Ardından..

Beko Basketbol Ligi'nin 10. haftasında Olin Edirne ile Tofaş'ın Edirne'deki randevusunun ardından düzenlenen basın toplantısında, her iki teknik adam da mücadele ile ilgili değerlendirmelerde bulundu..

Mimar Sinan Arena'da konuk ettiği Tofaş'ı 82-78 yenen Olin Edirne'de başantrenör Cem Akdağ, çekişmeli geçen karşılaşmadan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Akdağ, Tofaş karşısında çok iyi mücadele ettiklerini belirterek, "TOFAŞ gibi ofansif olarak çok iyi bir takımı savunmada durdurabildik. Maçın sonunda fiziksel olarak biraz yorulduğumuz için toplar kaybettik. Sonuna kadar başa baş giden maçı kazandığımız için mutluyuz. Bu bizim için bir moral oldu, artık önümüzdeki maçlara bakacağız" diye konuştu.


Tofaş'ın genç başantrenörü Ahmet Çakı ise ilk periyotta 9 sayılık fark yakaladıktan sonra ikinci periyoda kötü başladıklarını anlatarak, "Üçüncü periyoda da iyi başladığımızı söyleyemeyeceğim ama devamında hep 1-2 sayıyla gitti maç. Dördüncü periyotta 8 sayı gerideyken, yaptığımız bir hamleyle farkı 2 sayıya kadar getirdik. Orada boş atışları da bulduk. Bir ya da iki tanesini atsak kazanabilirdik. Bütün maçı değerlendirdiğimizde hakemlerin iyi yönettiğini düşünüyorum. Olin Edirne'yi tebrik ediyorum. Kendi takımım adına da maçın kontrolünü ele aldığımızda daha organize olmamız gerektiğini düşünüyorum. O yüzden çalışıp ilerleyeceğimiz konular var. Bunların üzerinde yoğunlaşacağız." dedi.
Olin Edirne - Tofaş Maçının Ardından.. Olin Edirne - Tofaş Maçının Ardından.. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 04:02 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.