Advertisement

Galatasaray Liv Hospital - Trabzonspor Medical Park Maçının Ardından..

Beko Basketbol Ligi'nin 11. hafta mücadelesinde Galatasaray Liv Hospital ile Trabzonspor Medical Park'ın Abdi İpekçi Arena'daki randevusundan sonra düzenlenen basın toplantısında, her iki cepheden de mücadele ile ilgili değerlendirmeler geldi.

Trabzonspor Medical Park'ı 87-81 yenen Galatasaray Liv Hospital'in başantrenörü Ergin Ataman, ikinci yarıdaki iyi oyunlarıyla maçı kazandıklarını söyledi. Ataman, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, ilk yarıda teknik faullerin oyunlarını etkilediğini belirterek, "Çalınan anlamsız teknik fauller, özellikle Cenk'e çalınan teknik faul, bizi gerdi. Bu yüzden, devreyi geride kapattık" dedi. İkinci yarıda savunma ve hücumda daha iyi oynadıklarını kaydeden Ergin Ataman, "İkinci devre, savunmada agresif ve arzuluyduk, hücumda daha iyi oynadık. Ender, Hairston ve Sinan, iyi katkı sağladı. 6 oyuncu, çift haneli sayılara ulaştı ve maçı kazanmayı başardık. Hakan Demir'i ve Trabzonspor'u kutluyorum. Bu maça çok iyi hazırlanmışlar, bizi iyi analiz etmişler" ifadelerini kullandı. Ataman, Arroyo'nun gribal enfeksiyon geçirdiği için oynamadığını belirterek, "İyi olmadığını söyledi. Ancak ciddi bir durum değil. Uşak maçında oynayacak diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılıların genç oyuncusu Göksenin Köksal ise önemli bir maçı kazandıklarını anlatarak, "Yoğun bir maç trafiğimiz var. Münih'ten yorgun geldik ama kazanmak önemliydi. Trabzonspor'u da tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.


Trabzonspor Medical Park Başantrenörü Hakan Demir ise zevkli bir mücadele olduğunu, hücum gücü yüksek iki takımın mücadele ettiğini kaydetti. Her iki takımın da elinden geleni yaptığını dile getiren Demir, "İyi bir basketbol maçıydı. İkinci yarıda, Galatasaray'ın taktiksel değişikliklerine cevap veremedik ve fark açıldı. Ayrıca ikinci yarıda, hakemin kararlarının maçı biraz etkilediğini söyleyebiliriz" diye konuştu.

Bordo-mavili takımın deneyimli oyuncusu Adnan Önder Külçebaş da kazanabilecekleri bir maçı kaybettiklerini söyledi.
Galatasaray Liv Hospital - Trabzonspor Medical Park Maçının Ardından.. Galatasaray Liv Hospital - Trabzonspor Medical Park Maçının Ardından.. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 00:45 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.