Advertisement

Royal Halı Gaziantep'in Rakipleri ve Maç Programı Belirlendi

Tarihinde ilk kez mücadele ettiği FIBA EuroChallenge Cup’ın ilk turunda, B Grubu’nu dört galibiyet ve iki mağlubiyetle birinci sırada tamamlayan ve birinci olarak gruptan çıkan Royal Halı Gaziantep'in Son 16’daki rakipleri belli oldu. 

Son 16’da K Grubu’nda yer alan Royal Halı Gaziantep; Fransa’nın JDA Dijon, Letonya’nın BK Ventspils ve Rusya’nın Triumph Lyubertsy takımlarıyla mücadele edecek. 14 Ocak 2014 Salı günü başlayacak olan grup maçları, 25 Şubat 2014 Salı günü oynanacak maçlarla sona erecek. Temsilcimiz, ilk iki sırada olup gruptan çıkmayı başarırsa, ikinci olduğu taktirde L Grubu birincisi, birinci olduğu taktirde ise L Grubu ikincisi ile çeyrek finalde karşı karşıya gelecek.

Bu sezon A Grubu’nu dört galibiyet ile ikinci sırada bitirerek Son 16’ya kalan JDA Dijon, geçtiğimiz sezon da EuroChallenge’da yer almış fakat ilk turda elenmişti. C Grubu’nu dört galibiyet ile ikinci sırada tamamlayan BK Ventspils ise geçtiğimiz sezon da Son 16 takım arasına kalmış, temsilcimiz Pınar Karşıyaka’yla birlikte yer aldığı I Grubu’nda sonuncu olarak çeyrek finale yükselememişti. Normal sezonda beş galibiyet alarak D Grubu’nu lider tamamlayan Triumph Lyubertsy’nin ise 2008-2009 ve 2011-2012 sezonlarında EuroChallenge üçüncülüğü bulunuyor.

FIBA Eurochallenge Cup Son 16 turunda, I Grubu'nda; Antwerp Giants (Belçika), Krasnye Krylia (Rusya), Tartu Rock (Estonya) ve Gaz Metan Medias (Romanya) takımları, J Grubu'nda; Reggio Emilia (İtalya), KRKA Novo Mesto (Slovenya), Cholet Basket (Fransa), Szolnoki Olaj (Macaristan) takımları, L Grubu'nda ise; TEHO Sport Kotka (Finlandiya), Ural Ekaterinburg (Rusya), Bakken Bears (Danimarka) ve Tsmoki Minsk (Belarus) takımları yer alıyor.


Temsilcimiz Royal Halı Gaziantep'in K Grubu'ndaki maç programı ise şu şekilde;

14 Ocak 2014 Salı
Royal Halı Gaziantep - BK Ventspils

21 Ocak 2014 Salı
Triumph Lyubertsy - Royal Halı Gaziantep

28 Ocak 2014 Salı
JDA Dijon - Royal Halı Gaziantep

11 Şubat 2014 Salı
BK Ventspils - Royal Halı Gaziantep

18 Şubat 2014 Salı
Royal Halı Gaziantep - Triumph Lyubertsy

25 Şubat 2014 Salı
Royal Halı Gaziantep - JDA Dijon
Royal Halı Gaziantep'in Rakipleri ve Maç Programı Belirlendi Royal Halı Gaziantep'in Rakipleri ve Maç Programı Belirlendi Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:18 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.