Advertisement

Kavasoğlu'ndan Transfer Açıklaması

Beko Basketbol Ligi'nin 13. haftasında, alt sıraları yakından ilgilendirek kritik maçta yarın deplasmanda Royal Halı Gaziantep'le karşılaşacak olan Aliağa Petkim'in deneyimli antrenörü Aclan Kavasoğlu, Anadolu Ajansı'na yaptığı açıklamada, son oynadıkları Beşiktaş İntegral Forex maçında Jerome Randle'ın sakatlığını öne sürerek oynamadığını, bu oyuncunun başka bir takımdan teklif aldığı için böyle yaptığını düşündüklerini söyledi. 

Randle'ın halen sakat olduğunu söylediğini kaydeden Kavasoğlu, şöyle konuştu; "Bu süreçte Yalçın Azizmahmutoğulları takımımıza katıldı, sakatlığı geçen Erdi de bugün bizimle idmana çıkacak. Böylelikle 10 kişi olacağız. Transfer için girişimlerimiz devam ediyor. Rotasyondaki sorunumuz özellikle son periyotlarda daha çok ortaya çıkıyor. Transferde 2 oyuncu için girişimlerimiz devam ediyor, onlardan cevap bekliyoruz. Rakibimiz antrenör değişikliği ile bir ivme yakaladı. Rotasyon güçlerini kullanarak maç içinde kalmayı başarıyorlar. Handikaplarımızın önüne geçip, Gaziantep'ten galibiyetle dönmek istiyoruz".

Ligde son 2 sırada yer alan iki takımın karşılaşacağı bu kritik müsabaka, yarın saat 16.00'da Karataş Şahinbey Spor Salonu'nda oynanacak. 
Kavasoğlu'ndan Transfer Açıklaması Kavasoğlu'ndan Transfer Açıklaması Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 23:21 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.