Advertisement

Vlado Ilievski, Kuban'a Doğru.

Sezon başında Anadolu Efes'e büyük umutlarla transfer edilen fakat bir türlü istenilen performansı yakalayamayan Makedon guard Vlado Ilievski, büyük ihtimalle sezonun geri kalanında kiralık olarak Rus ekibi Lokomotiv Kuban forması giyecek..

BeoBasket menajerlik şirketinden Misko Raznatovic, bu gece saatlerinde kişisel twitter hesabından yaptığı açıklamada; Anadolu Efes ve Lokomotiv Kuban kulüplerinin bu transferde sona yaklaştığı bilgisini paylaştı. Özellikle Oliver Lafayette'in transferinin ardından Vlado Ilievski'nin rotasyonda süre alması da pek mümkün görünmüyordu. Sezon sonuna kadar Rus ekibinin formasını giymesi beklenen Makedon guard, sezon başında Anadolu Efes ile 1 yıllık anlaşma imzalamıştı..

Bu sezon Anadolu Efes forması ile Turkish Airlines EuroLeague'de 10, Beko Basketbol Ligi'nde ise 11 maçta forma giyen 31 yaşındaki ve 1.88 boyundaki solak guard, EuroLeague'de görev yaptığı 10 maçta ortalama 16.6 dakika sahada kalarak; 2.7 sayı, 1.5 ribaund ve 2.6 asist ortalamaları yakalayabilmişti. Beko Basketbol Ligi'nde görev yaptığı 11 maçta ise ortalama 16.1 dakika sahada kalan deneyimli oyuncu, bu maçlarda ise yine performansıyla vasatı aşamayarak; 4.1 sayı ve 2.3 asist ortalamaları yakalayabildi..

Bu arada Euro Cup'ta temsilcimiz Banvit'le de aynı grupta mücadele etmiş olan Rus ekibi Lokomotiv Kuban'ın guard rotasyonunda; bir dönem ülkemizde Türk Telekom forması giymiş olan Roderick Blakney ve Rus milli takımından hatırladığımız Sergey Bykov da yer alıyor..
Vlado Ilievski, Kuban'a Doğru. Vlado Ilievski, Kuban'a Doğru. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 05:23 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.