Advertisement

Geceye Ersan İlyasova Damgası

NBA'deki temsilcilerimizden Ersan İlyasova, takımı Milwaukee Bucks'ın bu gece New Jersey Nets'i deplasmanda 85-92'lik skorla mağlup ettiği maçta efsane bir performans sergiledi. Milli yıldızımız, bu maçtaki; 29 sayı ve 25 ribaundluk performansları ile hem bu istatistiklerde kariyer rekoru kırdı hem de takımının bu sezonki 13. galibiyetinde başrol oynayan isim oldu..

New Jersey'deki Prudential Center'da oynanan ve 15262 seyircinin izlediği açıklanan karşılaşmada Ersan, takımının iki önemli uzunu Andrew Bogut ve Drew Gooden'ın yokluğunda aldığı süreleri oldukça etkili kullandı. 11 dakika oyunda kaldığı ilk periyotta; 8 sayı ve 11 ribaundluk bir performans sergileyen milli yıldızımız, ikinci periyotun 8. dakikası içerisinde de double-double yapmayı başardı. Eşleştiği Kris Humphries'e büyük üstünlük kuran Ersan İlyasova, maça ilk beş çıkan Nets oyuncularının toplam 23 ribaund aldığı maçta tek başına 25 ribaund almayı da başardı. Bu arada, New Jersey Nets'te belindeki sakatlığı süren Mehmet Okur bu maçta da görev yapmazken, Deron Williams'ın; 26 sayı ve 6 asistlik performansı da mağlubiyeti önleyemedi..

Oldukça hırslı ve istekli görünen Ersan İlyasova, bitime 2 dakika kala altıncı faulünü yaparak oyun dışı kaldı. 36 dakika sahada kalan Ersan, 13'ü hücum ribaundu olmak üzere toplam 25 ribaund alırken, bunlara ayrıca 1 top çalma ve 1 blok istatistikleri de ekledi. Ersan, Minnesota'nın yıldızı Kevin Love'ın 12 Kasım 2010'da New York Knicks karşısındaki; 31 sayı, 31 ribaundluk performansından bu yana, NBA'de 29+ sayı ve 25+ ribaund performansına ulaşan ilk oyuncu oldu..
Geceye Ersan İlyasova Damgası Geceye Ersan İlyasova Damgası Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 04:48 Rating: 5

2 yorum:

Anıl gunes dedi ki...

Helal olsun ersan. Mix basketi telefondan takip ediyorum . Haberler çok iyi. Kontorum gidiyor ama ginede değiyor. Çok iyi haberler :)

Ferhat Yeşiltaş dedi ki...

İlginiz ve desteğiniz için teşekkürler :)

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.