Advertisement

Fenerbahçe Ülker'de Jerrells Kadro Dışı

Fenerbahçe Ülker'de bu sezon beklentilerin oldukça altında bir performans sergileyen ABD'li guard Curtis Jerrells, takımının Spor Toto Türkiye Kupası maçlarının kadrosuna alınmadı. Konya'ya götürülmeyerek İstanbul'da bırakılan Jerrells ile ilgili haberi, ilk olarak BasketFaul sitesi paylaştı..

Haber içeriğinde yer alan bilgilerde; Fenerbahçe Ülker'in Hırvat Coachu Neven Spahija, yöneticilere başvurarak; "Curtis Jerrells benim sözümü dinlemiyor. Onu Türkiye Kupası'nda oynatmayı düşünmüyor ve aramızda olmasını istemiyorum" dedi. Spahija'nın bu çıkışı üzerine, Jerrells kafilede yer almadı.

Bu arada yine aynı haberde yer alan bir başka detayda ise, taraftarın da kalmasını pek istemediği Spahija'nın bir süre önce yönetime başvurarak; "Sözleşmem bu sezon sona ereceği için bazı oyunculara laf anlatmakta zorlanıyorum. Bu sezon takımdan daha fazla verim sağlamak istiyorsak, sözleşmem uzatılsın" dediği bilgisi yer aldı..
Fenerbahçe Ülker'de Jerrells Kadro Dışı Fenerbahçe Ülker'de Jerrells Kadro Dışı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:12 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.