Advertisement

Antalya BŞB, Elegar İle Anlaşma Sağladı

Beko Basketbol Ligi'nde düşme hattından uzaklaşamayan Antalya Büyükşehir Belediyesi, ligimizde daha önce Bornova Belediyesi forması da giymiş olan ABD'li pivot Frank Elegar ile anlaşma sağladı. Antalya ekibi ile bir süredir antrenmanlara çıkan 26 yaşındaki ve 2.06 boyundaki Elegar ile sezon sonuna kadar sözleşme yapacak..

Özellikle zaten uzun süre sakat olan DeAngelo Casto'nun da Optimum TED Ankara Kolejliler'e transferinden sonra pota altı rotasyonunda bir hayli sıkıntı yaşayan ve oynadığı maçlarda genelde ribaund ve boyalı alan savunması konusunda sorun hisseden Antalya ekibi için beklenen hamle de böylelikle gelmiş oldu. 2009-2010 sezonunda Bornova Belediyesi forması giyen ABD'li oyuncu, o sezon takım arkadaşı Tomas Nagys ile geçirdiği fakat neyseki ciddi bir sıkıntı yaşamadıkları trafik kazasıyla da bir süre gündemde yer almıştı hatırlanacağı gibi..

Bornova Belediyesi ile Beko Basketbol Ligi'nde 33 maça çıkan Elegar, bu maçlarda; 11.8 sayı, 6.8 ribaund ve 1.1 asist ortalamaları yakalamıştı. Bu sezona ise Yunan ekibi BC Maroussi'de başlayan deneyimli oyuncu, Yunan Ligi'nde forma giydiği 13 maçta ortalama 27.4 dakika sahada kalarak; 9.1 sayı, 4.8 ribaund ve 1.1 blok ortalamaları yakalamıştı..
Antalya BŞB, Elegar İle Anlaşma Sağladı Antalya BŞB, Elegar İle Anlaşma Sağladı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 05:15 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.