Advertisement

Hacettepe Üniversitesi: 59 - Olin Edirne: 69 (Hazırlık Maçı)

Spor Toto Türkiye Kupası maçları nedeniyle Beko Basketbol Ligi'ne verilen arayı değerlendirmek isteyen Hacettepe Üniversitesi ile Olin Edirne, Ankara Arena'da karşı karşıya geldiler. Çekişmeli geçen mücadeleyi 59-69'luk skorla kazanan taraf ise Olin Edirne oldu..

Önceki gün Erdemirspor'u 79-63'lük skorla mağlup eden Hacettepe Üniversitesi'nde ABD'li guard Sherron Collins ve deneyimli kaptan Hüseyin Beşok bu mücadelede görev yapmadılar. Olin Edirne takımı ise maça tam kadro çıktı.

Mücadeleye oldukça etkili başlayan Olin Edirne, rakibine büyük üstünlük kurduğu ilk çeyreği 21-8'lik skorla önde kapattı. Daha dengeli geçen ikinci çeyrekte karşılıklı sayılar gelince aradaki fark kapanmadı ve mücadelenin ilk yarısı Olin Edirne'nin 38-24'lük üstünlüğü ile sona erdi. Üçüncü periyotta ise daha iyi oynayan taraf Hacettepe Üniversitesi oldu. Ankara ekibi farkı eritirken, son periyota Olin Edirne'nin 52-46'lık üstünlüğü ile girildi. Son periyotta Videnov ve Wright ile etkili olan Olin Edirne, mücadeleden de 59-69'luk galibiyetle ayrılan taraf oldu..

Olin Edirne, 18 Şubat 2012 Cumartesi günü saat 14:00'te Erdemirspor ile yine Ankara Arena'da karşı karşıya gelecek..


SALON: Ankara Arena

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (59): Özgür Adıgüzel 3, Derya Yannıer 12, Murat Kaya 6, Önder Külçebaş 3, Ricardo Marsh 19, Matthew Bryan-Amaning 5, Melvin Sanders 4, Ulaş Peker 4, Ali Işık 6, Serkan İnan.

OLİN EDİRNE (69): Chris Wright 11, Mustafa Abi 10, Erhan Yetim 1, Vladimir Stimac 9, Wes Wilkinson 7, Polat Kocaoğlu 3, Filip Videnov 19, Reha Öz 3, Fırat Töz, Ogün Sevinç, Yiğitcan Vardal, Davud Kamer, Fatih Solak.
Hacettepe Üniversitesi: 59 - Olin Edirne: 69 (Hazırlık Maçı) Hacettepe Üniversitesi: 59 - Olin Edirne: 69 (Hazırlık Maçı) Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:58 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.