Advertisement

Yörükoğlu, Play-Off'ta Umutlu.

TB2L'in iddialı ekiplerinden Aydem Pamukkale Gençlik Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yörükoğlu, kulüp olarak tek hedeflerinin BEKO Basketbol Ligi’ne çıkmak olduğunu belirterek, baş antrenörleri Gökhan Taştimur’a sonuna kadar inandıklarını söyledi. 

Yörükoğlu, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti: “Kulüp ve Denizli’de basketbol ailesi olarak tek hedefimiz olan nokta önümüzdeki yıl BEKO Basketbol Ligi’nde yer alabilmek. Bunun için de artık maratonun sonuna geldik. Büyük bir heyecanla play-off’ların başlamasını bekliyoruz. Tabii tüm sezon boyunca hocamız Gökhan Taştimur ile birlikte olmanın ayrıcalığını yaşadık. Ağustos ayının ortasında anlaştığımız zaman kendisinin şu ana kadar kendi basketbol programımızda anlattığı her şeyin hiç eksiksiz bir şekilde madde madde gerçekleşmesi, tüm sezon boyunca ne kadar şanslı bir kulüp olduğumuzu bize hatırlattı.

Play-Off’ta Rakibimizin Kim Olacağı Önemli Değil
“Yine dürüstlüğü, iş ahlakı, kişiliği, duygusallığıyla tanıdığımız hocamızla tüm sezon boyunca beraber olmanın  tadını çıkartıyoruz. Sezon başında galibiyetten daha fazla aldığımız mağlubiyetlerden tutun (Biz 10 maçta dokuz galibiyet planlarken, hocamız bize 4-5 galibiyetin iyi  yolda olduğumuzun göstergesi  olacağını söylemişti ve böyle gerçekleşti), bizim sezon sonunda alacağımız toplam galibiyet sayısına kadar (Bunun da 21-22 olarak düşünüyordu) ve oynayacağımız rakibin kim olursa olsun hiçbir önemi olmadığını, BEKO Basketbol Ligi’ne terfi etmek istiyorsak, herkesi yenmemiz gerektiğini, tek rakibimizin de kendimiz olduğunu defalarca yineledi.”

Taştimur Denizli’yi Basketbol Şehiri Yapacaktır
“Bütçemizden tutun, gözükmeyen masraflara kadar Ağustos ayında bizi bilgilendirip, bunun hiç dışına çıkmayan ve bugüne kadar da Denizli şehrinin basketbol dünyasına kısa sürede çok önemli katkılar yapan Gökhan Taştimur’un bundan sonra da ilimiz basketbolunu çok ilerilere götüreceğini ve Denizli’yi bir basketbol şehri haline dönüştüreceğine yürekten inanıyorum. Kendisinin saha içindeki kalitesi zaten tartışılmaz. Ama aynı zamanda saha dışındaki gelir getiren, kulübümüzün vizyonunu yukarı çeken organizasyonlarda da bizi yönlendiren Sayın Taştimur ile önümüzdeki kısa dönem içinde bir Avrupa Kupası’nı da Denizli’de kaldırabileceğimize tüm kalbimle inanıyorum.

‘’Play-off’da kiminle oynayacağımız hiç önemli değil. Onun sezon başında söylediği gibi biz köşe kapmaca oynamıyoruz. Hocamızın belirttiği gibi bizim tek hedefimiz BEKO Basketbol Ligi’ne yükselmek.  Sayın Taştimur’un bize sezon başında da, bugün de söylediği tek şey var: Bu 18 takım arasında bizi yenebilecek tek bir takım var; o da kendimiziz. Bizi kendimiz dışındaki kimse yenemez. Hep beraber bundan sonra önümüzdeki play-off maçlarının tadını çıkartacağız.Tüm heyecanımızla o final gününü bekliyoruz.

Sevginin Olduğu Yerde Beraberlik Olur
“Eğer bugün az seyirci önünde oynuyorsak, bunun tek bir sebebi vardır. Bugüne kadar Denizli’de basketbolu seven insanlara bu sporu cezbecek hale getirememişiz. Ama bundan sonra eminim ki, her maç ilgi daha da artacaktır. Sahada aldığımız galibiyetlerden çok, hedefimiz Denizli’deki insanların basketbolu sevmesini sağlamak. Bizim öncelikli misyonumuz budur. Sevginin olduğu her yerde beraberlik de olur. Tribünlere sığmadığımız günler çok yakındadır. Tüm Denizli’de, takımımızı destekleyen herkesle birlikte son yaşayacağımız o final gününü sabırsızlıkla bekliyoruz.”
Yörükoğlu, Play-Off'ta Umutlu. Yörükoğlu, Play-Off'ta Umutlu. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 15:54 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.