Advertisement

Fenerbahçe Ülker, Jackson ile Yollarını Ayırdı

Fenerbahçe Ülker, sezon içerisinde kadrosuna kattığı ABD'li skorer guard Pierre Jackson ile yollarını ayırma kararı aldı. Sarı-Lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, 23 yaşındaki ve 1.80 boyundaki Jackson'ın bundan sonra takımda yer almayacağı bildirildi.

Fenerbahçe Ülker tarafından yapılan açıklama şu şekilde: "Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız, Birleşik Amerikalı oyuncu Pierre Jackson ile karşılıklı olarak anlaşarak yollarını ayırmıştır. Pierre Jackson'a, sarı lacivertli formayı terlettiği süre zarfındaki katkıları için teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz."

NBA D-League'de geçirdiği müthiş sezonun ardından büyük umutlarla transfer edilen Jackson, Fenerbahçe Ülker forması ile Turkish Airlines Euroleague'de 6, Beko Basketbol Ligi'nde ise 1 maçta görev yaptı. Euroleague'de oynadığı 6 maçta ortalama 7.8 dakika süre alan Jackson, bu maçlarda; 3.3 sayı, 1.3 ribaund ve 1.3 asist ortalamaları yakalarken, Beko Basketbol Ligi'nde oynadığı tek karşılaşma olan Torku Konya Selçuk Üniversitesi mücadelesinde ise 15 dakika sahada kalarak 3/6 şut isabetiyle; 6 sayı, 2 ribaund ve 1 asist kaydetmişti.
Fenerbahçe Ülker, Jackson ile Yollarını Ayırdı Fenerbahçe Ülker, Jackson ile Yollarını Ayırdı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:25 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.