Advertisement

Turkish Airlines Euroleague'de Çeyrek Final Heyecanı

Turkish Airlines Euroleague'de, temsilcimiz Galatasaray Liv Hospital'in de mücadele edeceği çeyrek final serileri bugün başlıyor. Galatasaray Liv Hospital, bu akşam Barcelona ile deplasmanda karşılaşacak.

TSİ 20:00’da başlayacak olan karşılaşma, temsilcimizin diğer oynayacağı maçlar gibi NTV Spor Smart HD’den naklen yayınlanacak. Turkish Airlines Euroleague çeyrek finalinde temsilcimiz Galatasaray Liv Hospital ile FC Barcelona eşleşirken, diğer eşleşmelerde ise; Real Madrid-Olympiakos, CSKA Moskova-Panathinaikos ve EA7 Emporio Armani Milano-Maccabi Tel Aviv serilerinde takımlar, Milano'daki Final-Four’a kalmak için mücadele edecek.

Turkish Airlines Euroleague’de 5 maç üzerinden oynanacak çeyrek finalde, 3 galibiyet alan takımlar Final Four’da yer almaya hak kazanacak. Top 16’da gruplarını üst sırada tamamlayan takımların saha avantajına sahip olduğu çeyrek finalde, ilk 2 maçlar, gruplarını üst sıralarda tamamlayan ekiplerin ev sahipliğinde oynanacak. Saha avantajına sahip ekipler 3. ve 4. maçlarını ise deplasmanda oynayacak.

Turkish Airlines Euroleague’de çeyrek final programı şu şekilde:

15 Nisan Salı
TSİ 20:00 FC Barcelona – Galatasaray Liv Hospital (NTV Spor Smart)
TSİ 22:00 Real Madrid – BC Olympiacos (NTV Spor)

16 Nisan Çarşamba
TSİ 19:00 CSKA Moskova – Panathinaikos BC (NTV Spor)
TSİ 21:45 EA7 Emporio Armani Milano – Maccabi Tel Aviv (NTV Spor Smart)

17 Nisan Perşembe
TSİ 20:00 Real Madrid – BC Olympiacos (NTV Spor)
TSİ 22:00 FC Barcelona – Galatasaray Liv Hospital (NTV Spor Smart)

18 Nisan Cuma
TSİ 19:15 CSKA Moskova – Panathinaikos BC (NTV Spor)
TSİ 21:45 EA7 Emporio Armani Milano – Maccabi Tel Aviv (NTV Spor Smart)


Sarı-Kırmızılı temsilcimiz dışında, Turkish Airlines Euroleague'de mücadele edecek olan diğer takımlarla ilgili analizlere şuradan ulaşabilirsiniz;

Turkish Airlines Euroleague'de Çeyrek Final Heyecanı Turkish Airlines Euroleague'de Çeyrek Final Heyecanı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:56 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.