Advertisement

Trabzonspor'da Transfer Gündemi Yoğun

Deneyimli antrenör Tolga Öngören'i göreve getirdikten sonra mütevazı bir bütçe ile transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor, üç yeni isimle daha prensip anlaşmasına vardı..

Bordo-Mavililer, geçtiğimiz hafta içerisinde; önceki sezon da kadrosunda yer alan Serhat Büker ile birlikte Erkan İnan ve Kerem Özkan'la prensip anlaşmasına varmıştı. Karadeniz ekibi şimdi ise, geçtiğimiz sezon Aliağa Petkim'de oynayan oyun kurucu Fahri Kaan Üner ve forvet Polat Kaya ile birlikte, Erdemirspor'dan deneyimli uzun Oktay Yılmaz ile anlaşma sağladı..

Tecrübeli coach Halil Üner'in de oğlu olan Kaan Üner, 23 yaşında ve 1.85 (çoğu kaynakta 1.80'in altında olduğu da yazılıyor gerçi) boyunda. 2 ve 3 numaralı pozisyonlarda görev yapan Polat Kaya ise 25 yaşında ve 1.97 boyunda. 4 ve 5 numaralı pozisyonlarda forma giyen Oktay Yılmaz ise 28 yaşında ve 2.05 boyunda..

Prensipte anlaşılan bu isimlerle birlikte artık yerli rotasyonu hemen hemen şekillenen Bordo-Mavililer, yabancı transferi için de çalışmalarını sürdürüyor. Karadeniz ekibinin alternatifleri arasında, geçtiğimiz sezon da kadrosunda yer alan skorer guard Alvin Snow da yer alıyor..
Trabzonspor'da Transfer Gündemi Yoğun Trabzonspor'da Transfer Gündemi Yoğun Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:45 Rating: 5

2 yorum:

Adsız dedi ki...

polat kaya 23 yaşında değil 25 yaşında 1986 doğumlu.Bu yanlışı düzeltmeniz iyi olur

Ferhat Yeşiltaş dedi ki...

Uyarı için teşekkürler, düzeltildi o yanlış yazım :)

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.