Advertisement

Chris Wright, Olin Edirne'de

Transfer çalışmalarında artık sona gelen Olin Edirne, bir süredir aradığı oyun kurucuyu da buldu ve ABD'li guard Chris Wright ile 1 yıllık anlaşma sağlandığını resmi sitesinden açıkladı..

Bu transferle ilgili olarak Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde;

Chris Wright, Cuma günü Edirne’de olacak ve sağlık kontrolünden sonra takımla antrenmanlara başlayacak. 04.11.1989 Maryland doğumlu olan siyahi oyuncu 1.85 boyunda ve 1 numaralı pozisyonda point guard olarak görev yapıyor.

St.John’s College High Scholl’da oynadıktan sonra 4 sezondur Georgetown Universty Hoyas forması ile NCAA’de mücadele eden Wright geçtiğimiz sezon 29 maçta 32.8 dakika, 12.9 sayı, 2.9 ribaunt, 5.3 asist, %78.3 serbest atış, %33.3 üç sayılık atış ve %41.4 toplam saha içi atış ortalamalarıyla oynamıştı.

Transferle ilgili bir açıklama yapan Olin Edirne Genel Menajeri Serdar Yiğitsoy; “Genç ama çok kaliteli bir oyun kurucu transfer ettik.. Chris Wright'ı NCAA’de öne çıkan ve yıldızı parlak olan bir oyuncu olarak biliyoruz. Geçtiğimiz sezon NBA kamplarına katılmasına karşılık sezon sonuna doğru geçirdiği küçük bir sakatlıktan dolayı NBA draftı gerçekleşmemiş. Olin Edirne forması altında Beko Basketbol Ligi’nde de çok iyi bir performans yakalayacağına inanıyorum. Chris Wrigh yeşil-sarı forma altında hem kendi performansını daha ileriye taşıyacak hem de takımımızın başarısına önemli katkı sağlayacaktır. Bu önemli transfer tüm camiamıza hayırlı olsun.” dedi.

Bu transferle birlikte, bu sezon ülkemizi FIBA Euro Challenge Cup'ta temsil edecek olan Olin Edirne'nin mevcut kadrosu şu şekilde oluştu; Davud Kamer, Wes Wilkinson, Ogün Sevinç, Polat Kocaoğlu, Vladimir Stimac, Mahir Bayrak, Uğur Can Aksoy, Yiğitcan Vardal, Ivan Lilov, Erhan Yetim, Görkem Sönmez, Mustafa Abi, Levent Yavuz, Barkın Omurtay ve Chris Wright.
Chris Wright, Olin Edirne'de Chris Wright, Olin Edirne'de Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 19:44 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.