Advertisement

Levent Yavuz, Olin Edirne'de

Yerli rotasyonuna genç ve yetenekli oyuncuları dahil eden Olin Edirne, son olarak genç skorer Levent Yavuz ile 1 yıllık anlaşma imzaladığını resmi sitesinden açıkladı..

20 yaşındaki ve 1.98 boyundaki Doğan Levent Yavuz, geçtiğimiz sezon Genç Telekom kadrosunda yer alıyordu. 2 ve 3 numaralı pozisyonlarda görev yapabilen Yavuz, geçtiğimiz sezon TB2L'de 10 maçta oynamış ve ortalama 6.35 dakika sahada kalarak; 0.4 sayı, 0.5 ribaund ve 0.3 asist ortalamaları yakalamıştı. Levent Yavuz, geçtiğimiz sezon sadece eski takımı Pertevniyal potasına sayı bırakabilmişti..

Edirne ekibinden yapılan açıklamada; "Bahçeşehir Koleji’nde basketbola başlayan ve Ülker alt yapısında devam eden Levent Yavuz daha sonra Fenerbahçe Ülker forması altında basketbol yaşamına devam etti. 2009-2010 sezonunda kısa bir süre NCAA liginde Impact Basketball Academy’de yer alan Levent Yavuz ABD dönüşü TB2L takımlarından Pertevniyal forması giydi. Geçtiğimiz sezon Genç Telekom takımına transfer olan Levent Yavuz sezon açılışından bu yana Olin Edirne ile antrenmanlara çıkıyordu." ifadeleri yer aldı..
Levent Yavuz, Olin Edirne'de Levent Yavuz, Olin Edirne'de Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 19:12 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.