Advertisement

Fenerbahçe Ülker Antrenmanlara Başladı

Beko Basketbol Ligi'nin son şampiyonu Fenerbahçe Ülker, 2011-2012 sezonunu da açtı. Sarı-Lacivertliler, sabah saatlerinde Fenerbahçe Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde antrenör Neven Spahija yönetiminde sezonun ilk çalışmasını gerçekleştirdi..

Kulübün resmi sitesinde yer alan habere göre sezonun ilk antrenmanına, Milli Takımlarda bulunan; Ömer Onan, Oğuz Savaş, Emir Preldzic ve Marko Tomas ile birlikte, tedavileri devam eden; Roko Ukic, Mirsad Türkcan ve Engin Atsür katılmadı. Fenerbahçe Ülker’in yeni transferleri Hakan Demirel ve James Gist ise takımla birlikte ilk antrenmanlarına çıktılar..

Altyapı oyuncuları takviyeli antrenman öncesi Neven Spahija, ilk olarak oyuncularla saha içerisinde kısa bir toplantı yaptı. Çalışma hafif tempoda yapılan koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. İdman açma germe hareketlerinin ardından yapılan hafif tempolu çalışma ile son buldu..
Fenerbahçe Ülker Antrenmanlara Başladı Fenerbahçe Ülker Antrenmanlara Başladı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:54 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.