Advertisement

Can Akın'dan Beşiktaş'a 2 Yıllık İmza

Beşiktaş, uzun zaman önce prensip anlaşmasına vardığı fakat resmi imza için yönetim onayı beklediği Can Akın transferinde sona ulaştı ve deneyimli oyun kurucu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı..

Transferi ilk olarak, Can Akın'ın bağlı olduğu menajerlik şirketi 1x1 Sports twitter hesabı üzerinden duyurdu. 28 yaşındaki ve 1.90 boyundaki Can Akın, geçtiğimiz sezon Olin Edirne forması ile oldukça başarılı bir sezon geçirmişti..

Olin Edirne forması ile Beko Basketbol Ligi'nde 35 maçta görev yapan Can Akın, bu maçlarda ortalama 30.8 dakika sahada kalarak; 11.3 sayı, 2 ribaund, 4.2 asist ve 1.3 top çalma ortalamaları yakalamıştı..

Siyah-Beyazlıların yine daha önce prensip anlaşmasına vardığı; Mehmet Yağmur ve Barış Hersek'le de kısa süre içerisinde resmi sözleşme imzalaması, yabancı oyuncular David Hawkins ve Benjamin Eze'nin de bu ay sonuna doğru İstanbul'a gelip resmi imzaları atmaları bekleniyor..

Bu arada menajerler tarafından Beşiktaş'a önerilen Sloven yıldız Matjaz Smodis'in de sakatlığı sonrası durumunun takipte olunduğu ve kararın daha sonra verileceği coach Ergin Ataman tarafından bugün Sporx sitesi editörü Sedat Balcı'ya açıklamıştı..
Can Akın'dan Beşiktaş'a 2 Yıllık İmza Can Akın'dan Beşiktaş'a 2 Yıllık İmza Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:54 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.