Advertisement

Beko Super Cup Hazırlıkları Tamam

Litvanya'da düzenlenecek 2011 Avrupa Basketbol Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren A Milli basketbol takımımız, Almanya'da oynayacağı Beko Super Cup turnuvası öncesi hazırlıklarını tamamladı..

Abdi İpekçi Arena'da yapılan ve 2 saat süren idmanda ısınmanın ardından 5’e 0 hücum setleri çalışan A Milliler, esneme hareketleri sonrasında ise 5’e 5 hücum ve savunma düzenleri üzerinde durdu. Şut çalışmasıyla devam eden antrenman çift pota maç ve esneme hareketleriyle tamamlandı.

Bu arada A Milli aday kadrosundan Anadolu Efes'in genç pivotu Duşan Cantekin çıkartıldı ve aday kadromuz 16 kişiye indi. Aday kadrodan daha önce sakatlanan Kerem Gönlüm ve genç pivot Sertaç Şanlı çıkartılmıştı..

A Milli Takımımız, Beko Supercup 2011’deki ilk maçını 19 Ağustos Cuma günü 18:30’da Yunanistan ile yapacak. 20 Ağustos Cumartesi 16:00’da Belçika ile karşılaşacak olan A Milliler, 21 Ağustos Pazar günü 18:15’te başlayacak kapanış maçında ise ev sahibi Almanya ile mücadele edecek. Her üç karşılaşma da CNN TÜRK ekranlarından naklen yayınlanacak..
Beko Super Cup Hazırlıkları Tamam Beko Super Cup Hazırlıkları Tamam Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:02 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.