Advertisement

Mahmuti'den Durum Değerlendirmesi

Bu sezon Turkish Airlines Euro League ön elemesinde oldukça zorlu bir sınav verecek olan Galatasaray'ın başarılı antrenörü Oktay Mahmuti, yeni sezon hazırlıklarını GS TV'ye verdiği demeçlerle değerlendirdi..

Mahmuti konuşmasında Euroleague vurgusu yaparak; "Yeni başlıyoruz. Birinci hedef Euroleague elemesine hazır gitmek. Milli takımdaki oyuncuların ne zaman aramıza katılacağını bilmediğimiz bir dönem içindeyiz. Bu konuda şimdilik yapabilecek bir şeyimiz yok. Bu yeni grupla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Konuşmamız gereken öncelikli hedef Euroleague’e hazır olmak." dedi.

Sistem ve takım olgusuna da değinen tecrübeli antrenör; "Geçtiğimiz sene kimse Galatasaray’ı bu kadar konuşmuyordu. Bu sene daha fazla konuşuluyor. Oyuncular hep inanarak aldığımız isimler. Ama en önemlisi takım olmak. Bireylerin sisteme hizmet etmesi. Dolayısıyla istediğiniz kadar iyi oyuncular alın, sistemin parçası olup sistemi yukarıya taşıyamıyorsanız bir anlamı yok. Önemli olan şu aşamada bunu başarabilmek." şeklinde konuştu.

Bu arada Sarı-Kırmızılılar, yeni sezon hazırlıklarına Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda yaptığı antrenmanla başladı. Jamon Gordon, Josh Shipp ve Preston Shumpert'ın katıldığı çalışmaya, izinli Doğukan Sönmez ile birlikte, milli takımlarının aday kadrolarında yer alan isimler; Ender Arslan, Furkan Aldemir, Luksa Andric, Darius Songaila ve Jaka Lakovic katılmadı..
Mahmuti'den Durum Değerlendirmesi Mahmuti'den Durum Değerlendirmesi Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:06 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.