Advertisement

Beşiktaş'ın Yerli Rotasyonu Şekillendi

Transferde son dönemde gündemi NBA yıldızları olan Beşiktaş'ın yerli oyuncu rotasyonu da daha önce prensip anlaşmasına varılan oyuncularla imzaların atılması ile hemen hemen şekillendi..

Siyah-Beyazlılar, daha önce prensip anlaşmasına vardığı fakat resmi imza için yönetim onayı beklediği yerli oyuncular; Can Akın, Mehmet Yağmur, Barış Hersek ve Ersin Dağlı ile resmi sözleşmeyi hafta içerisinde imzalayarak antrenmanlara da başladı. Beşiktaş'ın Akatlar Arena'da bu hafta başlayan antrenmanlarında geçtiğimiz sezon da kadrosunda olan; Serhat Çetin, Akın Bergansa, Serkan Özver (kiralıktı) ve Murat Kutlu ile birlikte, alt yapıdan genç oyuncular da yer aldı..

Beşiktaş'ın transferde düşündüğü yerli 3 numara transferi ise yeterli bir alternatif isim olmadığı gerekçesiyle şimdilik askıya alındı. Transferde adı son dönemde sıkça Beşiktaş'la anılan Ömer Aşık transferiyle ilgili olarak Ergin Ataman ise geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, bu oyuncuyla ilgili şimdilik bir girişimlerinin olmadığını ve Avrupa Şampiyonası sonrası şartlar oluşursa gündeme alabileceklerini söylemişti. Bu arada sonradan bir değişiklik olmaz ise, Beşiktaş yeni sezon öncesi kamp çalışmaları için Eylül ayının ilk haftasında İtalya'nın Bormio kentine gidecek..

Yabancı oyuncu konusunda ise Deron Williams ve David Hawkins ile resmi sözleşme imzalayan Beşiktaş, geçtiğimiz sezon kiralık olarak kadrosunda yer alan Marcelus Kemp'in bonservisi konusunda da Virtus Bologna ile anlaşma sağlamıştı. Siyah-Beyazlıların transfer etmek istediği Benjamin Eze ise sözleşme şartlarındaki bazı uyuşmazlıklar ve oyuncunun başka tekliflere yönelmesi nedeniyle şimdilik askıya alındı. Beşiktaş, daha önce de gündemine gelen, 4 ve 5 numaralar da oynayan iki oyuncu transferi için çalışmalarını sürdürüyor..


Foto ve İçerik: BjkBasket.org
Beşiktaş'ın Yerli Rotasyonu Şekillendi Beşiktaş'ın Yerli Rotasyonu Şekillendi Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 15:37 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.