Advertisement

Gordon ve Dudley İmzayı Attı, Antrenmana Çıktı.

TBL'in yeni ekiplerinden Darüşşafaka Doğuş, daha önce anlaşma sağladığı iki önemli isimle resmi sözleşme imzaladı. Daçka'nın ikişer yıllık sözleşme imzaladığı Jamon Lucas Gordon ve Erwin Dudley (Ersin Dağlı), bugün takımlarının ilk antrenmanında da yer aldılar..

NTV Spor'un haberine göre Darüşşafaka Doğuş, Oktay Mahmuti’nin eski öğrencisi Jamon Gordon ve Ersin Dağlı ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz sezon Anadolu Efes forması giyen 30 yaşındaki ve 1.91 boyundaki Jamon Gordon, Türkiye Basketbol Ligi’nde 32 maçta görev yapmış, ortalama 26.4 dakika sahada kalarak; 8.9 sayı, 3.4 ribaund ve 4.7 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti. Tercrübeli oyuncu, Turkish Airlines Euroleague’de ise 21 maçta görev yaparak ortalama 31.5 dakika sahada kalmış; 9.9 sayı, 3.2 ribaund ve 5.2 asist ortalamaları yakaladı. 2007-2008 sezonunda ülkemizde Antalya Büyükşehir Belediyesi forması giyen Jamon Gordon, 2011-2012 sezonunda Galatasaray'da görev yaptıktan sonra son iki sezon Anadolu Efes kadrosunda yer almıştı.

Bir diğer transfer Ersin Dağlı ise bugün Acıbadem Sports Sporcu Sağlığı Merkezi'nde sağlık kontrolünden geçtikten sonra takıma katıldı. Galatasaray ile sözleşmesi sona eren 33 yaşındaki ve 2.03 boyundaki tecrübeli power forvet Ersin Dağlı, geride kalan sezonda Beko Basketbol Ligi'nde 25 maçta, Turkish Airlines Euroleague'de ise 7 maçta Sarı-Kırmızılı formayı giydi. Türk Telekom ile Ankara'da oynanan maçta ayağında kırık meydana geldiğinden uzun bir süre parkelerden uzak kalan deneyimli oyuncu, TBL'de oynadığı maçlarda ortalama 16.8 dakika sahada kalarak; 6.4 sayı ve 4.5 ribaund ortalamaları ile oynadı. Ersin Dağlı, 16.6 dakika ortalamayla sahada kaldığı Euroleague'de ise; 7.9 sayı ve 4.1 ribaund ortalamaları tutturdu.

Öte yandan Daçka'nın daha önce renklerine bağladığı ABD'li forvet Taylor Brown da Yeşil-Siyahlıların ilk antrenmanında yer aldı.
Gordon ve Dudley İmzayı Attı, Antrenmana Çıktı. Gordon ve Dudley İmzayı Attı, Antrenmana Çıktı. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 22:04 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.