Advertisement

Acıbadem Belgrad Kupası, Bugün Başlıyor.

A Milli Erkek Takımımızın Acıbadem Belgrad Kupası’nda bu akşam oynayacağı Porto Riko maçı NTV Spor'da yayınlanacak. 2014 FIBA Basketbol Dünya Kupası hazırlıklarını sürdüren Türkiye A Milli Erkek Takımı, hazırlık turnuvasına katılmak üzere 15 Ağustos Cuma akşamı Sırbistan’ın başkenti Belgrad’a gitti.

Türkiye’nin yanı sıra; Arjantin, Porto Riko ve ev sahibi Sırbistan’ın yer alacağı turnuva Acıbadem Sağlık Grubu’nun sponsorluğunda gerçekleşecek. Acıbadem Belgrad Kupası’nda maçlar 18.000 koltuk kapasiteli Belgrad Arena’da oynanacak.

Türkiye'nin bu akşam Porto Riko ile oynayacağı maç, Türkiye Basketbol Federasyonu’nun girişimleriyle NTV Spor'dan banttan yayınlanacak. Türkiye - Porto Riko maçı, A Milli Kadın Voleybol Takımımızın Rusya ile oynayacağı maçın ardından saat 21:00'de ekranlara gelecek. Saat 23:00'te ise Sırbistan - Arjantin karşılaşması banttan yayınla yine NTV Spor'da olacak. Pazar günü oynanacak maçlar ise canlı olarak yayınlanacak.

Acıbadem Belgrad Kupası 2014’ün maç programı şu şekilde:

16 Ağustos Cumartesi
19:00 Türkiye - Porto Riko
21:30 Sırbistan - Arjantin

17 Ağustos Pazar
19:00 Üçüncülük maçı
21:30 Final maçı

Belgrad Kupası bu yıl üçüncü kez düzenleniyor
Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Belgrad Kupası’nda 2012 ve 2013 yıllarında zafere uzanan takım ev sahibi Sırbistan olmuştu. Dusan Ivkovic yönetimindeki Sırbistan geçen yılki finalde Slovenya’yı 91-66 yenerek kupaya ulaşırken, turnuvanın En Değerli Oyuncusu Nenad Krstic seçilmişti.


TBF

Acıbadem Belgrad Kupası, Bugün Başlıyor. Acıbadem Belgrad Kupası, Bugün Başlıyor. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 15:02 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.