Advertisement

Tofaş'ın İki Yabancısı Sağlık Kontrolünde

Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Tofaş'ta Chinemelu Elonu ve Lance Harris, sağlık kontrolünden geçti. Bursa Medical Park Hastanesi'nde gerçekleştirilen sağlık kontrollerinde, iki oyuncuda da herhangi bir problemle karşılaşılmadı.

"Tofaş'taki ikinci sezonumda, tecrübeli oyuncu olarak mücadele edeceğim. Hem gençler hem de yabancı oyuncularla iyi işler yapacağız" diyen Chinemelu Elonu, takımda yeniden forma giymekten mutluluk duyduğunu belirtti. Elonu, Anadolu Ajansı'na yaptığı açıklamada; "Hedefimiz; Türkiye Basketbol Ligi, Türkiye Kupası ve FIBA EuroChallenge Kupası'nda takımımızı en üst seviyelere ulaşmak. Tofaş'taki ikinci sezonumda, tecrübeli oyuncu olarak mücadele edeceğim. Hem gençler hem de yabancı oyuncularla iyi işler yapacağız" ifadesini kullandı.

Ligdeki yabancı oyuncu sayısının 5 olarak açıklanmasına değinen Elonu, bu uygulamaya alışmanın tüm kulüpler için zor olacağını anlattı. Yabancılarla takımların daha fazla güçleneceğini dile getiren Elonu, "Önemli olan takım olmak. Başarı için bu şart" diye konuştu.

Harris ise Türkiye'nin güçlü bir lige sahip olduğunu öğrendiğini aktardı. Tofaş'ın başarısı için elinden geleni yapacağını ifade eden Harris, "Marcus Denmon arkadaşım. Andre Smith'le de konuştum. Tofaş hakkında iyi bilgiler aldım. Başarılı olacağım" değerlendirmesinde bulundu.
Tofaş'ın İki Yabancısı Sağlık Kontrolünde Tofaş'ın İki Yabancısı Sağlık Kontrolünde Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 15:56 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.