Advertisement

Tofaş'ın Son Yabancısı: Lamar Patterson

TBL ekiplerinden Tofaş, kadrosuna son yabancı oyuncu takviyesini de gerçekleştirdi. Bursa ekibi, 23 yaşındaki ve 1.96 boyundaki çaylak forvet Lamar Patterson ile önümüzdeki sezon için anlaşma sağlayarak yabancı oyuncu transferine noktayı koydu..

Bursa ekibinden yapılan açıklama şu şekilde;

Yeni sezonda yine FIBA EuroChallenge Cup, Türkiye Basketbol Ligi ve Türkiye Kupası’nda mücadele edecek olan TOFAŞ Spor Kulübü, Yabancı oyuncu transferini noktaladı. NBA takımlarından Milwaukee Bucks tarafından 2. Tur 48. Sırada draft edilen ve hakları Atlanta Hawks’a verilen Amerikalı oyuncu Lamar Patterson ile anlaşma sağlandı.

Patterson’un NBA haklarını elinde bulunduran Atlanta Hawks’ın Genel Menajeri Danny Ferry, Lamar Patterson ile ilgili şunları belirtti; “Lamar profesyonel bir program içinde yeterli süreleri bulduğunda gelişimini sürdürecektir. Uluslararası karşılaşmalara büyük saygı duyuyoruz ve Lamar’ın Tofaş’taki gelişimini büyük bir dikkatle takip edeceğiz.”               


Lamar Patterson; 
Boyu                      : 196 cm
Pozisyon                : SG-SF
Doğum Tarihi         : 12.08.1991

KARİYERİ
2009-2014                  PITTSBURGH (NCAA) – SON SEZON 36 MAÇ 17,1 SAYI 4,9 RIBAUND 4,3 ASIST

BAŞARILARI
2010-2011                  BIG EAST KONFERANSI ŞAMPİYONLUĞU 
2013-2014                  ACC TURNUVASI YARI FİNALİ, ACC TURNUVASI EN İYİ 2.BEŞİ
Tofaş'ın Son Yabancısı: Lamar Patterson Tofaş'ın Son Yabancısı: Lamar Patterson Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:40 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.