Advertisement

Can Korkmaz, Yeni Sezonda da Trabzonspor'da.

TBL ekiplerinden Trabzonspor Medical Park, geçtiğimiz sezon da kiralık olarak kadrosunda yer alan Can Korkmaz ile önümüzdeki sezon için yeniden anlaşma sağladı. Bonservisi Galatasaray'da olan 22 yaşındaki ve 1.87 boyundaki genç guard, geçtiğimiz Aralık ayında yaşadığı talihsiz çapraz bağ sakatlığı nedeniyle sezonu erken kapatmak zorunda kalmıştı..

Profesyonel kariyerine 2009'da Pertevniyal'de başlayan Korkmaz, 2011-2012 sezonu başında Galatasaray ile 5 yıllık sözleşme imzalamıştı. Altyapı milli takımlarımızın da formasını giyen başarılı oyun kurucu, geçtiğimiz Aralık ayında Türk Telekom ile oynanan maçta ön çapraz bağlarını kopartarak sezonu erken kapatırken, Bordo-Mavili formayla ligde 7 maçta görev yaptı. Oynadığı maçlarda ortalama 19.6 dakika sahada kalan Can Korkmaz, sezonu da; 6.7 sayı, 2 ribaund ve 2.7 asist ortalamalarıyla kapattı.

Can Korkmaz'ın da sözleşme yenilemesiyle birlikte Trabzonspor Medical Park'ın guard rotasyonu, yine geçtiğimiz sezon olduğu gibi; Jerome Randle, Tutku Açık ve Can Korkmaz üçlüsünden oluşacak. Yaşanan sakatlıklar sonrası kadroya dahil edilen Meksikalı guard Paul Stoll ile ise yeni sezon için sözleşme yenilenmedi.
Can Korkmaz, Yeni Sezonda da Trabzonspor'da. Can Korkmaz, Yeni Sezonda da Trabzonspor'da. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 19:05 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.