Advertisement

İstanbul B.Ş.B'de 3 İmza

Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi’nde mücadele verecek olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, dış transferde; Aliağa Petkim’den Bora Hun Paçun, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Levent Bilgin ile, iç transferde ise Umutcan Özyıldırım ile sözleşme imzaladı.

İstanbul ekibinden yapılan açıklamada, Cebeci Spor Kompleksi’nde bulunan kulüp binasında düzenlenen ve Kulüp Başkanı Ahmet Hamdi Çamlı ile Genel Koordinatör Sebahattin Keskin’in de katıldığı imza töreninde; son olarak Aliağa Petkim forması giyen Bora Hun Paçun, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Levent Bilgin ve iç transferde ise Umutcan Özyıldırım, kendilerini 1 yıllığına turuncu-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

1987 doğumlu olan 2.10 boyundaki Bora Hun Paçun, TBL kariyerinde daha önce; Efes Pilsen, Darüşşafaka, Banvit, Antalya Büyükşehir Belediyespor ve Pınar Karşıyaka formaları da giymişti. Geride bıraktığımız sezonda TBL'e veda eden Aliağa Petkim'in kadrosunda yer alan Paçun, İzmir ekibinin formasını ligde 29 maçta giymiş, oynadığı maçlarda ortalama 26.4 dakika sahada kalarak; 10.2 sayı, 6.4 ribaund ve 1.3 asist ortalaması tutturmuştu.

2.06 boyunda olan 1982 doğumlu tecrübeli power forvet Levent Bilgin de geride kalan sezonda lige veda eden bir diğer takım olan Mersin Büyükşehir Belediyespor'un kadrosunda yer almıştı. TBL'de geçen sezon 25 maçta süre alan tecrübeli oyuncu, ortalama 10.2 dakika sahada kaldığı sezonu da; 2.6 sayı ve 1.9 ribaund ortalamalarıyla kapattı.

İstanbul ekibinin iç transferde sözleşme yenilediği 1983 doğumlu olan forvet Umutcan Özyıldırım ise 1.96 boyunda. Geçtiğimiz sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor formasıyla TB2L'de 39 maça çıkan deneyimli oyuncu, ortalama 18 dakika sahada kaldığı sezonu da; 5.7 sayı, 2 ribaund ve 0.7 asist ortalamalarıyla tamamlamıştı.
İstanbul B.Ş.B'de 3 İmza İstanbul B.Ş.B'de 3 İmza Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 22:34 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.