Advertisement

İstanbul BŞB, Stepheson ile Anlaştı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, kadrosuna bir takviye daha gerçekleştirdi. İstanbul ekibi, son olarak Sloven takımı Union Olimpija'nın formasını giyen ABD'li power forvet Alex Stepheson'ı 1 yıllığına kadrosuna kattı. 

NCAA'de North Carolina ve USC Trojans formaları giyen 27 yaşındaki ve 2.06 boyundaki Alex Stepheson, 4 ve 5 numaralı pozisyonlarda görev yapabiliyor. Profesyonel kariyerine 2011'de Yunan ekibi Panionios'ta başlayan Stepheson, Yunan Ligi'ni; 10.3 sayı ve 7.3 ribaund ortalamalarıyla tamamladıktan sonra geçtiğimiz sezon başında Union Olimpija ile 1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Güçlü fiziği ve iyi atletizmi dikkat çeken Stepheson, bloklarıyla da oynadığı takımlara önemli katkılar yaptı.

Geride kalan sezonda Union Olimpija formasıyla Slovenya Ligi'nde 20 maçta, ULEB Eurocup'ta ise 16 maçta görev yapan ABD'li pivot, ligde oynadığı maçlarda ortalama 16 dakika sahada kalarak; 6.6 sayı ve 5.2 ribaund ortalaması tuttururken, ULEB Eurocup'ta ise ortalama 16.9 dakika sahada kalarak; 8.4 sayı, 6.3 ribaund ve 0.9 blok ortalamaları tutturmuştu.
İstanbul BŞB, Stepheson ile Anlaştı. İstanbul BŞB, Stepheson ile Anlaştı. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:27 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.