Advertisement

Galatasaray, Arroyo'nun Devam Edeceğini Açıkladı

Galatasaray, geçen sezon başında 1+1 yıllık sözleşme imzaladığı Porto Rikolu basketbolcu Carlos Arroyo'nun yeni sezonda da sarı-kırmızılı formayı giyeceğini açıkladı. Son üç sezondur ülkemizde ter döken yıldız oyuncu, ligde hem Beşiktaş hem de Galatasaray formasıyla şampiyonluk yaşamıştı.

Sarı-kırmızılı kulüpten "Carlos Arroyo yeni sezonda da parçalı formayla sahada" başlığıyla yapılan açıklamada, "Geçtiğimiz sezon 1+1 kulüp opsiyonlu olarak sözleşme imzalayan kaptanımız Carlos Arroyo bu sezon da Galatasaray Liv Hospital formasıyla sahaya çıkacak" denildi.
      
Son üç sezonda Türkiye'de başarılı bir grafik çizen 35 yaşındaki ve 1.88 boyundaki Arroyo, THY Euroleague'de Top 16 turunu asist lideri olarak tamamladı. 12 maç üst üste çift haneli skor üreten Porto Rikolu oyuncu aynı zamanda Top 16'nın maç başına en çok süre alan ismi oldu. Geride kalan sezonda Beko Basketbol Ligi'nde 38 maçta, Turkish Airlines Euroleague'de ise 25 maçta görev yapan deneyimli guard, ligde oynadığı maçlarda ortalama 28.8 dakika sahada kalarak; 12.2 sayı, 2 ribaund ve 4.8 asist ortalaması tuttururken, Euroleague'de ise ortalama 31.3 dakika sahada kalarak; 13.7 sayı, 2 ribaund ve 5.6 asist ortalaması ile sezonu noktalamıştı.
Galatasaray, Arroyo'nun Devam Edeceğini Açıkladı Galatasaray, Arroyo'nun Devam Edeceğini Açıkladı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:28 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.