Advertisement

Torku Selçuk Üni: 59-73: Hacettepe Üni ( Selçuk Üni Başka Bahara)

TB2L'de final grubunun İstanbul ayağı Torku Selçuk Üniversitesi - Hacettepe Üniversitesi ile başladı. Beko Basketbol Ligi'ne katılabilmek için süren müthiş mücadelede Selçuk Üniversitesi, rakibine farklı yenilerek 1.lig umutlarını önümüzdeki sezona taşıdı.

İlk periyotta yaşanan sayı sıkıntısı maçın izlenebilirliğini düşürdü, ara sıra zap yaptım ne yalan söyleyeyim. Yapılan savunmaların sertliğinden çok, çizilen hücum setlerini başarıyla uygulayamamaktan kaynaklı sayı sıkıntısı, maçın ilerleyen bölümlerine de yansıdı. İlk çeyrekte Hacettepe'de Berent'in dış atışlarının çoğu son saniyelerde gerçekleşti. Selçuk Üniversitesi, sete set hücumda çok pasif kaldı. Konya ekibinde Meeking'in takıma hiç bir katkı verememesi onların düşük sayıda kalmasına yol açtı. Keza kaptan İbrahim'den de maça etki edecek katkı gelmedi. İlk yarıda 5 sayı atıp parlayan Hakan Üsküplü, bu performansın devamını getiremedi. Kısacası sahada oynadıkları basketbol hiç umut vermiyordu galibiyet için Selçuk adına. Girmesi gereken üçlükler, son çeyrekte gelince atı alan çoktan Üsküdar'ı geçmişti. Hacettepe Üniversitesi'nde sayı dağılımı iyi yapıldı, takımın tecrübeli bilekleri kritik dakikalarda sahneye çıktı.

Selçuk Üniversitesi bu mağlubiyetle Beko Basketbol Ligi'ne yükselme şansını matematiksel olarak yitirdi. Kalan iki maç onlar için rölanti maçları olacak.
Torku Selçuk Üni: 59-73: Hacettepe Üni ( Selçuk Üni Başka Bahara) Torku Selçuk Üni: 59-73: Hacettepe Üni ( Selçuk Üni Başka Bahara) Reviewed by Adsız on 19:49 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.