Advertisement

Olin Gençlik: 53-76: Torku Selçuk Üni ( 2.Bilet Yarına Kaldı)

Günün ikinci maçında 1.lige havlu atan Torku Selçuk Üniversitesi ile Olin Gençlik karşılaştı. TBL yoluna direkt etki etmeyen, rahat bir maç oldu. Selçuk Üniversitesi en azından bir galibiyet alarak veda etmek istiyordu, onlar mental olarak çok rahattılar. Turnuvanın genelinde olduğu gibi skordan ziyade mücadele açısından seyir zevki güzeldi. İlk yarıda Olin Gençlik oyunda önde olan taraf olsa da iki takım da oyunda momentumu eline geçiremedi. Azizcan'ın oyuna girmesiyle Selçuk Üniversitesi yavaş yavaş sazı eline almaya başladı. Kaptan İbrahim'in hem hücumda hem de savunmadaki gayreti, Cemal'in 16 sayısının yanında arkadaşlarına servis yapmasıyla basketbolun doğrularını oynayan taraf olan Konya ekibi farkı açarak turnıvayı galibiyetle bitirdi. Olin Gençlik kazansaydı yarınki maçta 3 sayıyla yenilme lüksleri olacaktı fakat final maçlarında böyle bir ihtimali düşünmek saçma olur. Hacettepe ile Olin'in Beko Basketbol Ligi için kapışacağı müthiş maçı bekliyorum şimdi dört gözle. Kazanan Trabzonspor'a eşlik edecek 1. lig yolunda.

OLİN GENÇLİK (53): Derya Yannıer 5 (3 ribaund- 2 asist), Barkın Haluk Çınar (5 ribaund- 1 asist), Özgün Önver 19, Ege Taşpınar 2 (3 ribaund- 2 asist), Ömer Ünver 7 (3 ribaund- 1 asist), Caner Ercan 2 (4 ribaund), Ahmet Kaplan (2 ribaund), Serhan Kavut 6 (4 ribaund- 1 asist), Engin Algın 12 (5 ribaund)

TORKU SELÇUK ÜNİVERSİTESİ (67): Hakan Üsküplü 2 (1 ribaund), Volkan Ertetik 5 (1 ribaund- 2 asist), İbrahim Öztürk 11 (10 ribaund- 2 asist), Cemal Bayraktar 16 (6 asist), Yunus Akcay 2 (2 ribaund- 2 asist), Azizcan Özdemir 14 (11 ribaund- 4 asist), Antonio Demond Meeking 4 (3 ribaund- 1 asist), Mehmet Emre Boztepe 4 (2 ribaund), Nikolay Pastal 9 (8 ribaund)

1.PERİYOT: 13-15
2.PERİYOT: 8-12
3.PERİYOT: 21-14
4.PERİYOT: 25-12
Olin Gençlik: 53-76: Torku Selçuk Üni ( 2.Bilet Yarına Kaldı) Olin Gençlik: 53-76: Torku Selçuk Üni ( 2.Bilet Yarına Kaldı) Reviewed by Adsız on 20:55 Rating: 5

2 yorum:

Unknown dedi ki...

olin dixon'ın yokluğunda çok dış şutlara bağımlı oynuyor. engin algın dışında sırtı dönük oynayabilen, içerden skor üretebilen oyuncuları yok. yarın da böyle oynayarsalar hacettepe karşısında işleri zor. 1. lige çıkma şanslarını hacettepe %60, olin %40 olarak görüyorum.

selçuk için prestif maçıydı ama guardlarını çok beğendim. cemal bayraktar'ı hepimiz tanıyoruz zaten ama bugün kalitesini verdiği paslarla bir kez daha gösterdi. geç guardları yunus akçay'ın da top hakimiyeti ve saha görüşü çok iyi. biraz güçlenirse ilerde önemli takımlarda görebiliriz, yetenekli bir çocuk.

Adsız dedi ki...

konyada meeking üzerine bir basketbol kurulmadığı zaman neler olduğunu herkes gördü,önemli olan hocanın görmesi tabi,çünkü yozgatta kaybedilen tüm maçlardaki hatası buydu...sakat olmasına rağmen büyük bir gayretle oynanan azizcan hocasına neler yapabileceğini gösterdi,cemal de basketbolunu konuşturdu...

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.