Advertisement

NBA'den Son Haberler...

Los Angeles Lakers'ın tecrübeli coachu Phil Jackson, Kobe Bryant'ın hala yorgun olduğunu açıkladı. Kobe'nin yorgun göründüğünü belirten Jackson, sürekli oyuncusuna izin isteyip istemediğini sorduğunu belirtti.

Jackson'ın dikkatini özellikle bacaklarındaki yorgunluk ile çeken Bryant, oynadığı 3 hazırlık maçında yüzde 36 ile şut attı.

T-Mac takımına inanıyor

Houston Rockets'ın yıldız oyuncusu Tracy McGrady, 2008-2009 sezonu adına iyi bir şansa sahip olduklarını açıkladı.

Ölü sezonda başta Ron Artest hamlesi olmak üzere önemli işler yapan Rockets ekibinde, kariyerinde henüz plya-off'da ilk turu geçememiş olan McGrady umutlu görünüyor.

Verdiği demeçlerde de bu yönde oldukça iyimser konuşan tecrübeli isim, tüm parçaları bir araya getirmeleri ve herkesin rolünü benimsemesi halinde, gerçekten bu sezon çok özel şeyler olacağını ifade etti.

Jackson, Marbury'i istiyor

Golden State Warriors'un tecrübeli oyuncusu Stephen Jackson, kendi takımı yöneticilerinin, Stephon Marbury'i takıma katmak için uğraşması gerektiğini açıkladı.

İnsanların Marbury'i küçümsediğini söyleyen Jackson, New York Knicks'den ayrılması durumunda yakın arkadaşı ile aynı takımda olmayı istediğini belirtti.

Marion kontratını düşünmüyor

Miami Heat forveti Shawn Marion, kontrat uzatma işlemlerine kafa yormayacağını ve bunun oyununa etki etmesine izin vermeyeceğini belirtti.

Yıldız oyuncu bunu bir iş olarak gördüğünü söylerken "Yapmak durumunda olduğunuz şeyi devam ettirmek zorundasınız. Bunun için endişelenemezsiniz. Ben de sezona girerken ilerisi için hazırım" dedi.

Marion'ın bu yıl bitecek olan 17.8 milyon değerinde bir kontratı bulunuyor.

Pistons Maxiell ile yenilemeyecek

Detroit Pistons'ın genç yıldızı Jason Maxiell'in takımı ile sözleşme yenilemeyeceği bildirildi.

Uzun süredir Pistons ile görüşme halinde olduğu bilinen oyuncunun gelecek yaz sınırlı olarak da olsa serbest olacağı belirtilirken, genç ismin menajeri Richard Katz da konuyla ilgili konuştu.

Katz verdiği demeçlerde Pistons yönetimi ile yapılan teklifi yeterli bulmadıkları için anlaşma sağlayamadıklarını ifade etti.

Yine de Maxiell'in Detroit'i sevdiğini ve kendisini burada rahat hissetiğini söyleyen Katz, ilerleyen zamanla beraber durumun ne yönde şekilleneceğini göreceklerini belirtti.

Turkbasket
NBA'den Son Haberler... NBA'den Son Haberler... Reviewed by Adsız on 01:13 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.