Advertisement

NBA'den Haberler...

http://api.ning.com/files/mO*p2pUvFFFEXpHdDb9nToqKebZNfJ1-mTAf1CwNen6R7h5eRn*WudIxRaAI1Sl*srG4VS4kd*vNc3RLZRE4X3-SpdWIhdr-/nba_logo1.jpg
Denver Nuggets'ın yıldız oyuncusu Allen Iverson, takımın bu gece açık alanda yapacağı basketbol maçında yer alamayacak.

Alınan bilgilere göre Iverson'ın sol dizinden sakatlık geçirdiği, her ne kadar durumu ciddi olmasa da, riske edilmek istenmediği belirtildi.

Verdiği demeçlerde sezona sakatlık sorunları ile başlamak istemediğini vurgulayan Iverson ise geçen sezon olduğu gibi bu sezon da her maç oynamak istediğini ifade etti.

David Harrison uslandı

Minnesota Timberwolves'un son hamlesi ile beraber takıma kattığı David Harrison, yaptığı açıklamalarda yaşadığı saha dışı problemlerin geçmişte kaldığını söyledi.

Pacers'ta forma giydiği sürede, NBA'in anti uyuşturucu programı kuralını ihlal eden ve NBA tarihine kara bir leke olarak geçen Indiana Pacers- Detroit Pistons kavgasında da yer alan Harrison, herşeyin artık daha iyi olacağını ve geçmişteki hiçbir şeyi hatırlamak istemediğini belirtti.

Yaşadığı kavga olayının da oldukça kötü bir durum olduğunu ifade eden Harrison, herşeyin geride kalmasından ötürü Tanrı'ya şükran duyduğunu vurguladı.

Nash'in alternatifi Raptors

Phoenix Suns'ın tecrübeli yıldız Steve Nash, kariyerini takımında noktalamak istediğini ancak böyle olmaması halinde alternatifinin Toronto Raptors olabileceğini açıkladı.

Phoenix'te başarılı bir dönem geçirdiğini söyleyen Nash, kalmayı tercih edeceğini belirtirken, ayrılması durumunda Toronto'da oynamanın kendisini mutlu edeceğini vurguladı.

34 yaşındaki oyuncunun daha önce yaptığı açıklamalarda en az 4 sezon daha oynamak istediği hatırlatılırken, tecrübeli ismin 2010 yazında serbest kalması bekleniyor.
NBA'den Haberler... NBA'den Haberler... Reviewed by Adsız on 13:13 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.