Advertisement

EUROLEAGUE FANTASY CHALLENGE- Can ÖCAL


EUROLEAGUE FANTASY CHALLENGE

Herkese merhabalar. Bu yazıda, geçen yazımda belirttiğim gibi Euroleague Fantasy Challenge oynayanlar için birkaç tüyo gelecek. Euroleague resmi sitesinde oyuncuların fiyatları açıklandı.Oyun pazartesi itibariyle açıldı.İsterseniz mixbasket için bir lig kurabiliriz.Böylece her hafta birbirimizi tartma şansımız da olur.

Gelelim oyunculara. Açıkçası oyuncu fiyatları bana biraz saçma geldi bu sezon. Yani inanılmaz kötü oyuncular pahalı fiyatlarla başlatılmış. Ama biraz da aldatmaca bu. Şimdi potansiyeli olan oyuncular, patlama yapabilecekler, garantörler ve şişirilmiş olarak oyunculara şöyle bir bakalım.


POINT GUARDLAR:


Açıkçası point guard kısmı benim fazla para yatırmaktan çekindiğim bir kısım. Çünkü böyle oyunlarda uzunların performansı daha sabit oluyor. Kısalar ise bir hafta iyi bir hafta kötü Terrell McIntyre 85lik fiyatıyla en pahalı oyuncu fakat onun altında 82 ve 77lik fiyatlarıyla Diamantidis ve Lynn Greer olunca ona verilecek paranın ne kadar gereksiz olduğu anlaşılabilir. 59luk fiyatıyla Jaka Lakovic buranın bence ilk hafta en karlı oyuncusu olacak.56lık Davor Kus da Cibona’ya dönüşüyle kaçırılmayacak bir diğer oyuncu. Bana göre ilk hafta size en çok yararı olacak olanlar: Jaka Lakovic, Davor Kus, Ricky Rubio, Nikos Zisis..


2 VE 3 NUMARALAR:


İşte buradan bingo yapmak mümkün. Burada en çok şaşırdığım Macijauskas oldu. Fiyatı inanılmaz makul. Emin olun eğer alırsanız en az 20 rating getirecektir. Tabi oynarsa. Evet çünkü nezaman sakat olduğunu ne zaman oynayacağını bilemiyoruz. Diğer yandan Drew Nicholas’a 75 demişler ki aman uzak durun derim iki hafta sora 40lara düşecektir. İlk sıralardaki Siskauskas ve Langdon’a da bulaşmayın derim. Çünkü CSKA komple bir takım ve bu oyuncular 2 sayı attığında da kazandıkları oluyor. Çünkü her maçı başkası kazandırır CSKA’ya. Burada ilk önerim Juan Carlos Navarro olacak. Geri döndüğü Barca’da çoğu topu o kullanacaktır. Giricek’i aman kaçırmayın fiyatı 60. Eğer oynayacaksa tabi ki Macijauskan fiyatı 56.Benim görüşüm:Navarro, Igor Rakocevic, Spanoulis, Giricek, Charles Smith, Macijauskas.


4 VE 5 NUMARALAR:


Benim en sevdiğim bölüm burası açıkçası. Çünkü birkaç iyi oyuncuyu bulabilirseniz sene sonuna kadar size iyi puanlar getirecektir. Geçen sezonun bombası kesinlikle Nikola Pekovic’ti. Tabi bu sezona da en yüksek fiyatla o başlıyor. Fakat bu sene farklı olan Pekovic artık Partizan’da değil Panathinaiokos’ta oynayacak. Peki bu ne demek, eskisi kadar top kullanamayacak her şeye rağmen hazırlık maçlarında gördük ki Pekovic yine iyi istatistikler elde edecektir. Fakat geçen seneki istatistikleri ondan beklemek hayalcilik olabilir. Fiyatının 94 olduğunu ve almak isteyenlerin bence bir hafta daha beklemesini önerebilirim. Burada alınabilecek yüksek fiyatlı oyuncu ise CSKA’lı Matjaz Smodis olacak. 84’lük fiyatı var ve her hafta en az 15 puan toplayacağından emin gibiyiz. Önerdiğim bir diğer isimse 78lik fiyatıyla Nikola Vujcic. Hiç kaçırmayın derim. David Bluthentahl, Ersan İlyasova, Mario Kasun ve 51lik makul fiyatıyla Lazaros Papadopulos buranın önemli isimleri. Benim Görüşüm: Smodis, Vujcic, Ersan ve Mirza Teletovic.


Arkadaşlar bunun dışında ben bir mixbasket ligi kuruyorum. Mixbasket okuyucuları bu lige kayıt olursa daha güzel bir lig geçiririz. Ligin şifresi olarak “mix” kullanacağım eğer mixbasket ligini seçip şifreye de “mix” yazarsanız aynı ligde buluşabiliriz. Hepinize iyi haftalar.Hoşçakalın…

Talat Can Öcal

EUROLEAGUE FANTASY CHALLENGE- Can ÖCAL EUROLEAGUE FANTASY CHALLENGE- Can ÖCAL Reviewed by Adsız on 23:56 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.